Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarında yapın daha koyu çıkıp pik olabilir veya çatlar değerlendirin amaSizce ovulasyon testim pik olmuş mu sayılır...lütfen cevap
Çok teşekkür ederim yarın da test yapacam dün birliktelik.oldu dün de böyle biraz daha az di bugün daha net ikinci çizgi fakat yarında birliktelik olur yarın da test yapacam uyuma öncesiOlmuş gibi duruyor mutlaka değerlendirin bu günleri ve teste devam edin.
İnşallah çok teşekkür ederimYarında yapın daha koyu çıkıp pik olabilir veya çatlar değerlendirin ama
Olmuş gibi yarın tekrarlayıp bugünüde değerlendirmelisin
Bugün eşim işte dün degerlendirme yaptım fakat yarın akşam tekrar edecez ins yarin da daha koyu olabilir yarın da ovulasyon test yapacam. Dünde hafif kötüydü .. Allah'ım herkese evlat sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallahOlmuş gibi yarın tekrarlayıp bugünüde değerlendirmelisin
Sizce ovulasyon testim pik olmuş mu sayılır...lütfen cevap
Olur degerlndircem teşekkrlerEvet pik olmus bugün yarın muhakak değerlendir olurmu
Bende birşey sorabilir miyim şimdi adetin 8 ncı günü pik gördüm çatladı sonra 1 hafta sonra akıntım oldu test yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine pozitif oldu en alttaki 1 saat önce yaptım bugün de olmazsam adetim 3 gün gecikmiş oluyor adete yakında yükselme olasılığı oluyor mu bu hormonun beynim yandı valla bu ayYarında yapın daha koyu çıkıp pik olabilir veya çatlar değerlendirin ama
Gebelik testi de yapsaydınız belki gebelik vardırBende birşey sorabilir miyim şimdi adetin 8 ncı günü pik gördüm çatladı sonra 1 hafta sonra akıntım oldu test yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine pozitif oldu en alttaki 1 saat önce yaptım bugün de olmazsam adetim 3 gün gecikmiş oluyor adete yakında yükselme olasılığı oluyor mu bu hormonun beynim yandı valla bu ay
Sabah bu testin içinden çıkan gebelik testi yaptım yoktu birşey ay inşallah vardırGebelik testi de yapsaydınız belki gebelik vardır
İnsallah gönlünüzce olurSabah bu testin içinden çıkan gebelik testi yaptım yoktu birşey ay inşallah vardır