Ovulasyon testine lutfen acil bakın

yestur

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
112
38
33
Sizce ovulasyon testim pik olmuş mu sayılır...lütfen cevap

Eklentiler

• IMG_20241204_000641.jpg
    IMG_20241204_000641.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 65
Olmuş gibi duruyor mutlaka değerlendirin bu günleri ve teste devam edin.

Olmuş gibi duruyor mutlaka değerlendirin bu günleri ve teste devam edin.
Çok teşekkür ederim yarın da test yapacam dün birliktelik.oldu dün de böyle biraz daha az di bugün daha net ikinci çizgi fakat yarında birliktelik olur yarın da test yapacam uyuma öncesi

Olmuş gibi yarın tekrarlayıp bugünüde değerlendirmelisin
Bugün eşim işte dün degerlendirme yaptım fakat yarın akşam tekrar edecez ins yarin da daha koyu olabilir yarın da ovulasyon test yapacam. Dünde hafif kötüydü .. Allah'ım herkese evlat sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah 🙏

Acaba benim ki çatlamış mı bilgisi olan yazar mı tek çizgi olanı bu gün yaptım

Eklentiler

• 1000011169.jpg
    1000011169.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 19
Yarında yapın daha koyu çıkıp pik olabilir veya çatlar değerlendirin ama☺️
Bende birşey sorabilir miyim şimdi adetin 8 ncı günü pik gördüm çatladı sonra 1 hafta sonra akıntım oldu test yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine pozitif oldu en alttaki 1 saat önce yaptım bugün de olmazsam adetim 3 gün gecikmiş oluyor adete yakında yükselme olasılığı oluyor mu bu hormonun beynim yandı valla bu ay

Bende birşey sorabilir miyim şimdi adetin 8 ncı günü pik gördüm çatladı sonra 1 hafta sonra akıntım oldu test yaptım yine pozitif oldu çatladı bugün yaptım yine pozitif oldu en alttaki 1 saat önce yaptım bugün de olmazsam adetim 3 gün gecikmiş oluyor adete yakında yükselme olasılığı oluyor mu bu hormonun beynim yandı valla bu ay
Gebelik testi de yapsaydınız belki gebelik vardır ☺️

X