• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testine göre gebelik ?

Geçen hafta ovülasyon testi pozitif çıktı bugün akıntım geldi tekrar yaptım ovülasyon testi yine pozitif çıktı iki defa yumurtlama mı oldu acaba hamilelik deseler bu kadar erken blli olur mu ki pkolu olduğum için adet günümde belli değil

28 Ağustos 2019 da yumurtlama oldu 2 gün sürdü sonra silikleşti adetime 5 gün kala 8 9 eylülde ovülasyon testi yaptım t çizgisi kıpkırmızı çıktı ekte göründüğü gibi neden olmuş olabilir

Eklentiler

• IMG-20190905-WA0006.jpeg
    IMG-20190905-WA0006.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 22
28 Ağustos 2019 da yumurtlama oldu 2 gün sürdü sonra silikleşti adetime 5 gün kala 8 9 eylülde ovülasyon testi yaptım t çizgisi kıpkırmızı çıktı ekte göründüğü gibi neden olmuş olabilir
Gebelik testi yapın hamilesiniz muhakkak 🤗

adetine daha çok varmış, ovülasyon gittikçe koyulaşırsa gebelik ihtimali yüksek bence. elinizde ovülasyon varsa bugün tekrarlayın.

Back