Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta ovülasyon testi pozitif çıktı bugün akıntım geldi tekrar yaptım ovülasyon testi yine pozitif çıktı iki defa yumurtlama mı oldu acaba hamilelik deseler bu kadar erken blli olur mu ki pkolu olduğum için adet günümde belli değil
28 Ağustos 2019 da yumurtlama oldu 2 gün sürdü sonra silikleşti adetime 5 gün kala 8 9 eylülde ovülasyon testi yaptım t çizgisi kıpkırmızı çıktı ekte göründüğü gibi neden olmuş olabilir
28 Ağustos 2019 da yumurtlama oldu 2 gün sürdü sonra silikleşti adetime 5 gün kala 8 9 eylülde ovülasyon testi yaptım t çizgisi kıpkırmızı çıktı ekte göründüğü gibi neden olmuş olabilir