Çok koyu değil ama silikleşmişken yeniden koyulmaya başlıyorKoyu cikmamiski.gebe kaldigim ay bende yapmistim asiri koyu cikmisti.
Adete kaç gün kala yapmıştın bu arada benm gibi 1 hafta önceden miydiKoyu cikmamiski.gebe kaldigim ay bende yapmistim asiri koyu cikmisti.
Yok 3 gun kala falandi hatta gebelik testi silik cikiyodu ovu testi kopkoyu cikiyoduAdete kaç gün kala yapmıştın bu arada benm gibi 1 hafta önceden miydi
Belki benmkide yeni koyulmaya başlıyor bilemedimYok 3 gun kala falandi hatta gebelik testi silik cikiyodu ovu testi kopkoyu cikiyodu
Merhaba arkadaşlar 21 temmuzda yumurtlamam oldu değerlendirdim. Bu gün 9. Günüm yumurtlamadan sonra merak ettim evde ovülasyon testi kalmıştı bitane yapıyım dedim. Ovülasyon testi hamileliği gösterebiliyor dediler koyu çıkınca. Benim daha adetime 1 hafta kadar var ama koyu çıktı sizce ihtimal var mıdır ?
Resmi ekte en alttaki bu gün yaptığım yani sorduğum test üsttekiler yumurtlamayı bulmak için yaptığımdı
İnşallaaaaahInşallah hamilesinizdir
olabilir çünkü yine koyulaşmaya başlamış bende ovilasyon testiyle öğrenmiştim nasıl yaptın hangi gunlerş deyeğrlendırdinMerhaba arkadaşlar 21 temmuzda yumurtlamam oldu değerlendirdim. Bu gün 9. Günüm yumurtlamadan sonra merak ettim evde ovülasyon testi kalmıştı bitane yapıyım dedim. Ovülasyon testi hamileliği gösterebiliyor dediler koyu çıkınca. Benim daha adetime 1 hafta kadar var ama koyu çıktı sizce ihtimal var mıdır ?
Resmi ekte en alttaki bu gün yaptığım yani sorduğum test üsttekiler yumurtlamayı bulmak için yaptığımdı
Gün aşırı adetim bitince sürekli değerlendirdim ve yumurtlama gününü ondan önceki ve sonraki 2. Günğolabilir çünkü yine koyulaşmaya başlamış bende ovilasyon testiyle öğrenmiştim nasıl yaptın hangi gunlerş deyeğrlendırdin
Peki diyelim 2 yumurtlama bu durumda adetim 15 gün ilerimi atacak.T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olmalı canım şuanki testinde gebelik görünmüyor. İkinci kez yumurtlama yaşıyabilirsin testi daha koyu görürsen değerlendirmen yararına olur
Peki diyelim 2 yumurtlama bu durumda adetim 15 gün ilerimi atacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?