• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testine göre gebelik ?

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
123
29
istanbul
Merhaba arkadaşlar 21 temmuzda yumurtlamam oldu değerlendirdim. Bu gün 9. Günüm yumurtlamadan sonra merak ettim evde ovülasyon testi kalmıştı bitane yapıyım dedim. Ovülasyon testi hamileliği gösterebiliyor dediler koyu çıkınca. Benim daha adetime 1 hafta kadar var ama koyu çıktı sizce ihtimal var mıdır ?
Resmi ekte en alttaki bu gün yaptığım yani sorduğum test üsttekiler yumurtlamayı bulmak için yaptığımdı

Eklentiler

• ED102C47-CCB6-478A-AED6-93F6DAE30FB3.jpeg
    ED102C47-CCB6-478A-AED6-93F6DAE30FB3.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba arkadaşlar 21 temmuzda yumurtlamam oldu değerlendirdim. Bu gün 9. Günüm yumurtlamadan sonra merak ettim evde ovülasyon testi kalmıştı bitane yapıyım dedim. Ovülasyon testi hamileliği gösterebiliyor dediler koyu çıkınca. Benim daha adetime 1 hafta kadar var ama koyu çıktı sizce ihtimal var mıdır ?
Resmi ekte en alttaki bu gün yaptığım yani sorduğum test üsttekiler yumurtlamayı bulmak için yaptığımdı

Bende de koyu çıkmıştı ama hamilelik yoktu bazen de adete yakın da koyulaşma olabiliyormuş . İnşallah gönlünüzden geçendir .

olabilir çünkü yine koyulaşmaya başlamış bende ovilasyon testiyle öğrenmiştim nasıl yaptın hangi gunlerş deyeğrlendırdin

olabilir çünkü yine koyulaşmaya başlamış bende ovilasyon testiyle öğrenmiştim nasıl yaptın hangi gunlerş deyeğrlendırdin
Gün aşırı adetim bitince sürekli değerlendirdim ve yumurtlama gününü ondan önceki ve sonraki 2. Günğ

Pko hastasıyım adet günüm belirsiz o yüzdeb erken test yaptım ama çıkmadı çokmu erken yapmış oldum acaba

T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olmalı canım şuanki testinde gebelik görünmüyor. İkinci kez yumurtlama yaşıyabilirsin testi daha koyu görürsen değerlendirmen yararına olur

T çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olmalı canım şuanki testinde gebelik görünmüyor. İkinci kez yumurtlama yaşıyabilirsin testi daha koyu görürsen değerlendirmen yararına olur
Peki diyelim 2 yumurtlama bu durumda adetim 15 gün ilerimi atacak.

Bende innovita kullanıyorum benim pik 2 gün sürdü 3.gün silikleşti bakalım hayırlısı olur inşâAllah.. bende bununla hamileliğini öğrenenleri duydum ama olabilirdi olmayabilirde. En doğrusu zaman gösterecek

Back