Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar adet olmadım ve 3 gün gecikti dün test yaptım negatif ovulasyon testi ile öğrenen çok kişi varmış elimde vardı denemek istedim sizce durum ne bu koyu mu acikmi anlayamadim
Kizlar adet olmadım ve 3 gün gecikti dün test yaptım negatif ovulasyon testi ile öğrenen çok kişi varmış elimde vardı denemek istedim sizce durum ne bu koyu mu acikmi anlayamadim
Hala adet görmedim testimde negatif ilk defa adetim bukadae gecikti ama stresten sanırım bu ay çok zorlu bı surec geçirdim ondan regl olmadım galiba her adet günü geçince hamile olarak sayıyoruz ama çoğu regl stresten olmuyor malsef