• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testine bakar mısınız???

Çok teşekkür ederim bilgiler için ben bu ay ilk kez deniyorum fakat yumurtlama tarihimi adet döngümün devamlı değişik günlerde olmasından dolayı hesaplayamıyorum. Su içmedim 3 saat kadar fakat saati saatinde yapmadım açıkçası testi. Pazara kadar devam edeceğim teste bakalım bellide yumurtlamam gerçekleşmemiştir. Dediğim gibi düzensiz. :KK43:
Hergün yapmaya devam et cnm benim düzenli olduğu halde yumurtladığım gün çok erken oldu geçte olabilir erkende belli olmaz o yüzden bu şekilde devam et düzenli yapmaya yakalarsın mutlaka

Bel ağrısı çekiyorum kalçama doğru :((( ilaç içsem bişey olur mu nw olduğunu bilmiyorum kızlar hamileysem zararı olur mu?

6 günüm kaldı beyaz kremsi akıntım hala devam ediyor göğüslerim acımaya başladı inşaallah hamileyimdir :KK43:

Selam, nasılsın ?
Son durumun ne ?
Var mı haber :)
Merhaba iyiyim sen nasılsın ? :) daha regliye 15 gün var her hangi belirtim de yok keçi boynuzu kullandı eşim bu ay bende soğan suyu bi kaç gün olmadı şehir dışındaydık bu hafta da evde olmayacağım malesef artık kısmet ne yapalım çok kasmıyorum kendimi napim :)

Son 6 günüm kalmış demişim kırmızı kartı görmüştüm fazla ümitlenmemek gerekmiş bu ay kafam daha çok rahat stresim relaxım :KK45:

Merhaba adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzwnli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam

Eklentiler

• 2016-05-10 22.23.43.jpg
    2016-05-10 22.23.43.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzwnli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam

Eklentiler

• 2016-05-10 22.32.18.jpg
    2016-05-10 22.32.18.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 19
9 u 10nu 11 i ilişki olmuş olması lazım arkadasım

Back