• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testine bakar mısınız???

Yamam cnm zaten pozitif gördüğün gün değil ondan sonraki günler çalışma olcak tatlım sen yine hergün devam et testi yapmaya negatife döndüğünde tamamen tek çizgi çıktığında bitirenilirsin şuan yumurtan çatlıyor silikleşmeye başladıysa doğru günlerdesin demektir canım.inşallah hayırlısı olsun

İnşaallah ben tam bilmiyodum çatlama olayı ne zaman olur hergün yeni bişey öğreniyorum bu ay 5.ay korunmayalı bırakalı dış gebelikten sonra korunma olmuştu bakalım Rabbim yüzümü güldürür inşaallah 1.5 senelik evliyim ben eşim çocuk istemedi basta şimdi uğrasıyoruz işte:oops:

İnşaallah ben tam bilmiyodum çatlama olayı ne zaman olur hergün yeni bişey öğreniyorum bu ay 5.ay korunmayalı bırakalı dış gebelikten sonra korunma olmuştu bakalım Rabbim yüzümü güldürür inşaallah 1.5 senelik evliyim ben eşim çocuk istemedi basta şimdi uğrasıyoruz işte:oops:
Cnm 13 gün gözüküyor çünki pozitif görmüşsün 12. Gün sen yine bugün ve yarında çalışmalara devam et yumurtanın çatladığını kasık ağrısından anlarsın birde uzayan şeffaf akıntı olur yumurtlarken çatladıktan sonra geçer o akıntı takip edebilirsin cnm ben bu testleri çok kullandığım için biliyorum tatlım inşallah tutar cnm hayırlısı olsun

Cnm 13 gün gözüküyor çünki pozitif görmüşsün 12. Gün sen yine bugün ve yarında çalışmalara devam et yumurtanın çatladığını kasık ağrısından anlarsın birde uzayan şeffaf akıntı olur yumurtlarken çatladıktan sonra geçer o akıntı takip edebilirsin cnm ben bu testleri çok kullandığım için biliyorum tatlım inşallah tutar cnm hayırlısı olsun

Mesajlar birbirine karisti sanirim..
Benim 12.gun en koyu sonucu gordum ama buradan takip ettigim kadariyla iki cizgi ayni derece koyu olmali benimki silik :(
Bugun kasik agrim var ve hafif seffaf akintim da vardi ara ara..

Yardim severligine cok tesekkurler

Mesajlar birbirine karisti sanirim..
Benim 12.gun en koyu sonucu gordum ama buradan takip ettigim kadariyla iki cizgi ayni derece koyu olmali benimki silik :KK43:
Bugun kasik agrim var ve hafif seffaf akintim da vardi ara ara..

Yardim severligine cok tesekkurler
Tamam cnm 12.gün yumurtan büyümüş ve vücudundaki lh hormonu pik yapmış pozitifi görmüşsün ama döllenmesi için çatlaması lazım ya bugün yarın önemli günler ağrın yumurtan çatladığı için çatlayan bir yumuşun ömrü 24 saat bu sürede döllendi döllendi olmadıysa yumurta işlevini kaybediyor o yüzden tam çatlayacağı saati bilmiyoruz ya ondan 3 gün üst üste ilişki olmalı dün bugün ve yarın cnm

:)) benim dün kasım ağrım vardı bugün hafifledi yani 14 ve 15 günler net çizgi gördüm 16.gün yani dün kasık ağrım vardı bugun hafifledi ve yumurta akı gibi uzayan akıntı oldu az miktarda. Bugünü değerlendiricem bakalım kısmet artık :))e

Tamam cnm 12.gün yumurtan büyümüş ve vücudundaki lh hormonu pik yapmış pozitifi görmüşsün ama döllenmesi için çatlaması lazım ya bugün yarın önemli günler ağrın yumurtan çatladığı için çatlayan bir yumuşun ömrü 24 saat bu sürede döllendi döllendi olmadıysa yumurta işlevini kaybediyor o yüzden tam çatlayacağı saati bilmiyoruz ya ondan 3 gün üst üste ilişki olmalı dün bugün ve yarın cnm
Cok sagol canimm verdigin bilgilere..dunu degerlendirdim bugun ve yarini da degerlendiririm Allah hayrlisini nasib etsin hepimize

Baska forumlarda okudum az evvel,net cizgi cikmadigi surece yumurtlamamisim deniliyor :(
Offf ya :(

Baska forumlarda okudum az evvel,net cizgi cikmadigi surece yumurtlamamisim deniliyor :KK43:
Offf ya :KK43:
Cnm çıkmış zaten sende bu testleri yaparken 4 saat sıvı almaman ve hergün aynı saatte yapman önemli.Ama en önemlisi ne biliyomusun kafaya fazla takmamak artık daha fazla bakma araştırma rahat ol böyle yaparsan strese girersin bu işin en büyük düşmanı stres unutma

Mrblar ben yeni katldm araniza ben bu testleri kullndm hic 2.cizgiyi net yakalayamdm hep silik cikiyor bi anlam vermiyorm yadrdmci olursaniz sevinirm..

Mrblar ben yeni katldm araniza ben bu testleri kullndm hic 2.cizgiyi net yakalayamdm hep silik cikiyor bi anlam vermiyorm yadrdmci olursaniz sevinirm..

Valla aynı problem bendede var hatta jinekoloji bölümünde bunun için konu açıp resimleri paylaştım. Bi silik çıkıyor bi koyu çıkıyor anlamadım gitti. Ne yapacağım bilmiyorum. Adet düzensizliğim var. Başka türlü takipte edemiyorum.

Aynne bwnim adtlerm normla hatta horman twsti filanda yaptm onlarda da sikinti yok benmi becermiyorm yapmyi yoksa tsetw mi sorun var kafam karisik.

Aynne bwnim adtlerm normla hatta horman twsti filanda yaptm onlarda da sikinti yok benmi becermiyorm yapmyi yoksa tsetw mi sorun var kafam karisik.

Bende daha ilk kez deniyorum. Allah herkese nasip etsin. Çok kafam karıştı. Kullanmamamda ovulasyon gününü belirleyemiyorum. Ovulasyon testide 2 gün önce silikti. Dün biraz net gibiydi ama tam koyu sayılmazdı. Bugün hepten hayalet gibi bir çizgi vardı. Yavaş yavaş koyulaşsa anlayacağım ama bir koyu bir silik beynim durdu. Markası ne sizin testinizin?

B
Bende daha ilk kez deniyorum. Allah herkese nasip etsin. Çok kafam karıştı. Kullanmamamda ovulasyon gününü belirleyemiyorum. Ovulasyon testide 2 gün önce silikti. Dün biraz net gibiydi ama tam koyu sayılmazdı. Bugün hepten hayalet gibi bir çizgi vardı. Yavaş yavaş koyulaşsa anlayacağım ama bir koyu bir silik beynim durdu. Markası ne sizin testinizin?
Ben internttn aldm labquik diye bi markaydi benimkisnde de oyleydi ilk basta iki cizgi cikinca sevinmistm yumurtlyorm filan diye aslnda 2. Cizginin koyu olamsi lazmmis yumurtlama gunlerindyseniz birazfaha bkleyin derm.

Aynı markayı kullanıyoruz. Bir kaç gün daha deneyip firmayı aramayı düşünüyorum açıkçası. Yumurtlamayı görmeden adet olursam o Zaman sanırım şikayet ederim bir şekilde.

Back