Ovulasyon Testine bakar mısınız???

Aynı markayı kullanıyoruz. Bir kaç gün daha deneyip firmayı aramayı düşünüyorum açıkçası. Yumurtlamayı görmeden adet olursam o Zaman sanırım şikayet ederim bir şekilde.
Ben bikac paket almistm doktora gidince bi sorunda cikmadi ama bu testler hepmi negatif anlam veremdm ins hayirli sonuclar aliriz

Kızlar bende aynı markayı uzun zaman kullandım 60 lı paket alırdım.Genelde doğru sonuç veriyor nerden biliyorum çünki denemek için hem doktorum ilaçsız yumurta takibi yapıyordu bende testi tekrarlıyordum günleri tuttu her seferinde.Yalnız dikkat etmeniz gereken hergün aynı saatte yapmalısınız testi ve test yapmadan önce maksimum 4 saat minimum 2 saat sıvı almamanız lazım çünki sıvı alırsanız idrardaki lh hormonu inceliyor ve silik çıkabilir bir şey daha bu arada h.em sıvı almıyoruz hemde idrarımızı tutuyoruz yapmadan önce son birşey daha her ay yumurtlayacağız diye birşey yok bazı aylar boş geçebilir her kadın için bakarsınız bu ay yumurta olmamış mesela

Bu arada bir örnek vereyim kendimden benim döngüm 28 günde bir normalde 13 14 ve 15 ci günler yumurtlama günlerim olması lazım.Hamile kaldığım ay rutin smear testi yaptırmak için doktora gitmiştim artık bebek için uğraşmıyodum sayısız iğne ilaç tedavisi 2 negatif aşılama ve üzüntü dolu 5 yılın sonunda küsmüştüm bebişe gelmezse gelmesindi yani beklemekten yorulmuştum.neyse doktora gittiğimde smear alırken vajinal ultrasonla yumurtalık kontrolü yapıyodu.Her yıl detaylı muayene olurum çünki ailemde yumurtalık kanseri hikayesi var.Kontrolde doktorum 2 tane yumurtan var çatlamak üzere bugün yarın değerlendir dedi şaşırdım çünki 5 kasımda adet olmuştum 5 gün sürer bitmişti ertesi günü gitmiştim yani ayın 11 inde adetin 6. Günü yumurtlamışım.Eve geldim eşime söyledim.Artık o kadar çok tedavi görmüştük ki oda baya bilgili dolayısıyla oda şaşırdı.Ama hiç çalışmaya niyetli değiliz 5 yıl boyunca olmamışta şimdi mi olcak ogün boş geçti.Ertesi gün keyfi bir beraberlik oldu öylesine ve sonra günüm geçti hemde 10 gün herhalde menepoza giriyorum dedim.Arkadaşlarımın zoruyla test aldım yaptık pozitif şok oldum.Keseyi görene kadar inanmadım.Kızlar ne zamandır bekliyosunuz yada hikayeniz nedir bilmiyorum ama öncelikle stres yok biliyorum çok zor ama stres yaptığınız her ay bebişinize kavuşmanız gecikiyor bunu düşünün ikincisi adet biter bitmez başlayın ov testini yapmaya çünki ne zaman yumurtlayacağımız belli olmuyor.İnşallah hepiniz en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız yine sormak istediğiniz bişey olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım canlarım

Eğer sıvı alımı wc ye gitme süresi ve testleri aynı saatte yapmamış olmak bu kadar keskin bir şekilde farklı sonuçlara neden oluyorsa, ben yeterince dikkat etmemiştim umarım o nedenle koyu çift çizgiyi yakalayamamışımdır..
Evet çok haklısın en büyük dezavantaj stres,ben de farkındayım ama maalesef başedemiyorum,takmamak düşünmemek mümkün mü güüzelim

Canım Allah dermansız dert vermesin kötü hastalıklardan korusun hepimizi,ailenizdeki öykü çok üzücü

Bende 1.5 sender dusunuyorm ben o sivi alimina fulan dukkat etmdm ama 2 ay ust uswye yapinca bisey olmadi biraktm ovulasyon testi yapmayi ama takmamak elde degil hastalncgima yakin kafaya cok takiyorm oldummu olmadm mi bi strese girmwsk cok iyi okuckta olmuyor iste

Canim sen baya ugarssmn insan psikolojik darmadagan oluyor biz daha yolun basindayiz allah hayirlisini versn artik.

Kızlar biraz uzun yazdım öncelikle rahat olmanız için bebişiniz olur Allah ın izniyle bir sorununuz yoksa relax olun ikincisi testi yaparken dikkat etmeniz gerekenleri anlatayım dedim sıvı alımı önemli hergün aynı saatte yapmak ve tuvaletinizi tutmanız lazım ki lh hormonu kendini göstersin ama inşallah bütün bunlara diğer ay gerek kalmaz hepiniz hamiş olursunuz buraya yazmayı unutma çok heyecanlı merak ederim ben size dua edicem Allah kimseyi uzun zaman bekletmesin inşallah canlarım

Benim 3 gündür kasık ağrım devam ediyor anlamadım gitti yumurta çatlayamadı heralde eşimle beraberde olamadık yumurtlama zamanında bi kaç kere oldu artık Allah a kalmış yine pek umutlu değilim ama herşey Rabbimden bu kasık ağrısı en çok namaz da eğilip kalkınca oluyo değişik bi ağrı

Ben 12.gun en koyu ince cizgiyi gordum ama T cizgisinden daha acikti..ertesi gun(dun) seffaf akintim ve ara ara karin kasik agrim oldu...ben pek bisey anlamadim acikcasi C Cizgisi T kadar koyu olmayinca negatif deniliyor..birkac gun daha test yapmaya devam edecegim..nasib

Benim de 14.güne kadar öyleydi 14. Gün yaptığımda ikisi de tam koyuydu hatta resim var burda sonra akıntı olmaya basladı iki gün sonra kasık ağrısı başladı ve hala devam ediyor bazen hafif oluyor bazende fazla oluyor bu aksamda sarı akıntı geldi. Amma kargaşalı bi olay yaaaa en iyisi oluruna bırakmak

kızlar ovulasyon testlerini eczaneden alıyorsunuz dimi fiyatları nedir peki çok alakasız oldu ama kusura bakmayın :)

Ben de ilk gitti gidiyordan 50 adet almistim,bir arkadasimla yari yariya paylasmistim..o ay ilk korunmadigim ay hamile oldugumu ogrenmistim ve testleri kullanmamistim.sonra bebegimi kaybettim ve simdi tekrar bebek icin ugrasiyoruz.testleri kullanmak simdi nasib oldu ama sanirim bu ay yumurtlamadim ya da insallah benim testlerin hepsi bozuktur:)
Testleri bol bol kullandigim icin,ve bu ay yumurtlamadigimi varsaydigim icin,bugun internetten tekrar 50 adeti 33tlden test siparisi verdim

Hayrli sonuclar alirsiniz insallahhh

Çok teşekkür ederim bilgiler için ben bu ay ilk kez deniyorum fakat yumurtlama tarihimi adet döngümün devamlı değişik günlerde olmasından dolayı hesaplayamıyorum. Su içmedim 3 saat kadar fakat saati saatinde yapmadım açıkçası testi. Pazara kadar devam edeceğim teste bakalım bellide yumurtlamam gerçekleşmemiştir. Dediğim gibi düzensiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…