• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testine bakar mısınız???

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
36
Kızlar 14. Günümde test yaptım pozitif midir ?
IMG-20160306-WA0003.jpeg

İnşAllah pozitiftir canım. Test sana bi zaman sonra anne olacağını söylüyo. Bunu birde kan testi ile destekle☺

:anneadayı:İnşaallah öyledir az önce yine yaptım yine aynısı kan testi için erken sayılmaz mı?:KK66:

Valla bende bugün sonucu aldım hamileyim benimde adetim 8 gün geçmişti canım idrar testi pozitifti kantesti yaptırdım oda pozitif sen olmadı bir hafta daha bekle öyle test yap ☺

Sanırım bi yanlış anlama var benim gönderdiğim resim ovulasyon testiydi :KK45: gebelik testine daha 10 gün var yapmam için yine de yorumların için teşekkür ederim canım. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK45::anneadayı:

Sen umudunu kesme dua et rabbime herşeyin hayırlısını iste testini yaptır hayırlı haberlerini bekliyorum canım☺

Denemeler sonucu reglime 11 kala kasıklarım da ağrı başladı bugun bi ara regli sancısı gibi oldu belim vd bacaklarımda ağrıdı ilk kez regliye bu kadar kala bi ağrım oluyor hala da devam ediyor ağrı anlam veremedim kızlar acele etmiyorum bu sefer günümü beklicem :KK17::KK16:

Valla bende bugün sonucu aldım hamileyim benimde adetim 8 gün geçmişti canım idrar testi pozitifti kantesti yaptırdım oda pozitif sen olmadı bir hafta daha bekle öyle test yap ☺

merhaba kan testı değerin ne cıktı arkadasım ?

Denemeler sonucu reglime 11 kala kasıklarım da ağrı başladı bugun bi ara regli sancısı gibi oldu belim vd bacaklarımda ağrıdı ilk kez regliye bu kadar kala bi ağrım oluyor hala da devam ediyor ağrı anlam veremedim kızlar acele etmiyorum bu sefer günümü beklicem :KK17::KK16:
Cnm bugün yarın yine çalışmalara devam et yumurtan çatlıyodur senin o ağrı o yüzden çalışmaları bırakma

Bende öyle düşünüyorun çalışmalara devam ovulasyon testi yaptım bugun ama 2.çizgi silikti çatlama sancısıdır belkide de dediğin gibi canım

Bende öyle düşünüyorun çalışmalara devam ovulasyon testi yaptım bugun ama 2.çizgi silikti çatlama sancısıdır belkide de dediğin gibi canım
Yamam cnm zaten pozitif gördüğün gün değil ondan sonraki günler çalışma olcak tatlım sen yine hergün devam et testi yapmaya negatife döndüğünde tamamen tek çizgi çıktığında bitirenilirsin şuan yumurtan çatlıyor silikleşmeye başladıysa doğru günlerdesin demektir canım.inşallah hayırlısı olsun

Sanirim yukleyebildim...bu ne kafa karistirici sonuclar,yumurtlamadim mi ben :(((
1457537745484.jpg

Back