- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 36
- Konu Sahibi glshendgn88
Kızlar 14. Günümde test yaptım pozitif midir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım bi yanlış anlama var benim gönderdiğim resim ovulasyon testiydi gebelik testine daha 10 gün var yapmam için yine de yorumların için teşekkür ederim canım. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla bende bugün sonucu aldım hamileyim benimde adetim 8 gün geçmişti canım idrar testi pozitifti kantesti yaptırdım oda pozitif sen olmadı bir hafta daha bekle öyle test yap ☺
Cnm bugün yarın yine çalışmalara devam et yumurtan çatlıyodur senin o ağrı o yüzden çalışmaları bırakmaDenemeler sonucu reglime 11 kala kasıklarım da ağrı başladı bugun bi ara regli sancısı gibi oldu belim vd bacaklarımda ağrıdı ilk kez regliye bu kadar kala bi ağrım oluyor hala da devam ediyor ağrı anlam veremedim kızlar acele etmiyorum bu sefer günümü beklicem
Yamam cnm zaten pozitif gördüğün gün değil ondan sonraki günler çalışma olcak tatlım sen yine hergün devam et testi yapmaya negatife döndüğünde tamamen tek çizgi çıktığında bitirenilirsin şuan yumurtan çatlıyor silikleşmeye başladıysa doğru günlerdesin demektir canım.inşallah hayırlısı olsunBende öyle düşünüyorun çalışmalara devam ovulasyon testi yaptım bugun ama 2.çizgi silikti çatlama sancısıdır belkide de dediğin gibi canım
680 çıktı canım iki gün sonrada kadın doğuma gittim kese var dedilermerhaba kan testı değerin ne cıktı arkadasım ?
13.gün 14 ve 15 cnm evet yumurtlamış gözüküyosun tatlımSanirim yukleyebildim...bu ne kafa karistirici sonuclar,yumurtlamadim mi ben ((Eki Görüntüle 1791949
Hayırlısı olsun cnm ne güzel680 çıktı canım iki gün sonrada kadın doğuma gittim kese var dediler