Yumurtlama canım bugun kesin değerlendirin yarın da yap teste devam etKızlar adet başlangıcının üzerinden 16 gün geçti her gün ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakalamak için. Bugünkü testim böyle çıktı ilk defa T çizgisi daha koyu. Yumurtlama günümde miyim sizce?
Yumurtlama canım bugün ve arkasındaki iki günü değerlendirin.Kızlar adet başlangıcının üzerinden 16 gün geçti her gün ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakalamak için. Bugünkü testim böyle çıktı ilk defa T çizgisi daha koyu. Yumurtlama günümde miyim sizce?
Evet bu yumurtlama ama testi birakmayin catlamayida gormeniz gerekiyor ve o gunleri degerlendirinKızlar adet başlangıcının üzerinden 16 gün geçti her gün ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı yakalamak için. Bugünkü testim böyle çıktı ilk defa T çizgisi daha koyu. Yumurtlama günümde miyim sizce?
Yumurtan çatlamış kuzumBu arada az önce tekrar test yaptım bu sefer T bu kadar belirgin çıkmadı neden olabilir
Ya kusura bakmayın bilgili değilim bu konuda yeni yeni bişeyler öğreniyorum. Çatlamadan sonra da ilişkiye girilir mi yoksa çatlayana kadar mı gebelik şansı varYumurtan çatlamış kuzum
Tekrar yapma kafan karışır bu sekilde. sen bugünle birlikte 3 günü degerlendir yarın da yap test buraya at yine bakariz İnşAllah hamile kalırsın canimBu arada az önce tekrar test yaptım bu sefer T bu kadar belirgin çıkmadı neden olabilir
Çok teşekkür ederim inşallah aminnn. tamamdır yarın da atacağım mutlakaTekrar yapma kafan karışır bu sekilde. sen bugünle birlikte 3 günü degerlendir yarın da yap test buraya at yine bakariz İnşAllah hamile kalırsın canim
Kuzum bende bu ay ovulasyon testi ile hamile kaldım Rabbim inşallah sanada nasip eder ben birgebeningünlüğünden aldım yumurtlamayı gördün ya o gün ve diğer iki gün ilişki oluyor yanı atıyorum pazartesi gördün yumurtlamayı pazartesi salı çarşamba birlikte oluyorsunuz ama eğer ertesi gün yumurtlama çatlaması 2 gün yumurtlamayı gördün üst üste sonra çatlama oldu busefer 1 gün daha ekleyip dört gün ilişki oluyor ovulasyon testi çok iyi yumurtlamanı biliyorsun kesinleştiriyorsun mesela ben hep uygulamadan takip ederdim 14.gün yumurtlama oluyor sanıyordum ama meğer 10.gün yumurtlama oluyormuş gebelik şansı daha çok artıyor ovulasyon testi ile inşallah tutar canım benimYa kusura bakmayın bilgili değilim bu konuda yeni yeni bişeyler öğreniyorum. Çatlamadan sonra da ilişkiye girilir mi yoksa çatlayana kadar mı gebelik şansı var
Evet kesinlikle ben de bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım iyiki de başlamışım uygulamalara güven olmuyor laboquick kullanıyorum çok memnunum inşallah gebe kalırım ilk denememiz daha :)Kuzum bende bu ay ovulasyon testi ile hamile kaldım Rabbim inşallah sanada nasip eder ben birgebeningünlüğünden aldım yumurtlamayı gördün ya o gün ve diğer iki gün ilişki oluyor yanı atıyorum pazartesi gördün yumurtlamayı pazartesi salı çarşamba birlikte oluyorsunuz ama eğer ertesi gün yumurtlama çatlaması 2 gün yumurtlamayı gördün üst üste sonra çatlama oldu busefer 1 gün daha ekleyip dört gün ilişki oluyor ovulasyon testi çok iyi yumurtlamanı biliyorsun kesinleştiriyorsun mesela ben hep uygulamadan takip ederdim 14.gün yumurtlama oluyor sanıyordum ama meğer 10.gün yumurtlama oluyormuş gebelik şansı daha çok artıyor ovulasyon testi ile inşallah tutar canım benim
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinEvet kesinlikle ben de bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım iyiki de başlamışım uygulamalara güven olmuyor laboquick kullanıyorum çok memnunum inşallah gebe kalırım ilk denememiz daha :)
Tekrar yapma kafan karışır bu sekilde. sen bugünle birlikte 3 günü degerlendir yarın da yap test buraya at yine bakariz İnşAllah hamile kalırsın canim
Bugükü testim bu. Hiç sıvı almadan ilk değil ikinci idrarımla yaptım. Hala Yumurtlama devam mı ediyor yoksa çatlamış mı anlayamadımTekrar yapma kafan karışır bu sekilde. sen bugünle birlikte 3 günü degerlendir yarın da yap test buraya at yine bakariz İnşAllah hamile kalırsın canim
Bak canım benimkide seninki gibi 2 gün yumurtlama olmuş 16.17 Kasım Yumurtlamaydi benimki sonraki gün yaptığımda çok çok silik çıkmışti seninkide oyle gözüküyor bugünü de degerlendir yarın bidaha yapBugükü testim bu. Hiç sıvı almadan ilk değil ikinci idrarımla yaptım. Hala Yumurtlama devam mı ediyor yoksa çatlamış mı anlayamadım
Tamam canım yarın tekrar yapacağımBak canım benimkide seninki gibi 2 gün yumurtlama olmuş 16.17 Kasım Yumurtlamaydi benimki sonraki gün yaptığımda çok çok silik çıkmışti seninkide oyle gözüküyor bugünü de degerlendir yarın bidaha yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?