Adetten önce ovulasyonda nasıldı? Ve gebemisinizBenim adet gunüm gectikten sonra kopkoyu olmustu
Hamilemiydiniz :)Benimde aynısı oldu. Yumurtlamadan sonra silikleşti, adete bir kaç gün kala yeniden koyulaşmıştı.
Evet :) bebeğim 11 aylık oldu bile :) gebelik testi yaptınmı hiç? Adete kaç gün var?Hamilemiydiniz :)
Ovulasyonda 2 gun kopkoyu gormustum ve degerlendirmistim.evet hamileyimAdetten önce ovulasyonda nasıldı? Ve gebemisiniz
Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum desem çok saçma olucak onu biliyorum ama malesef bilmiyorum geçen ay geç oldum şimdi neye göre hangi gün olurum İnan’ın bilmiyorum yumurtlama döneminden 10 gün kadar oldu geceli. Gebelik yapmadım ama benimde ovulasyon birebir böyleBöyle çıkmıştı benimEki Görüntüle 2272085
Tebrik ederim :) umarım bende hamileyimdir..Ovulasyonda 2 gun kopkoyu gormustum ve degerlendirmistim.evet hamileyim
Yumurtlamayı baz al birkaç gün sonra gebelik dene canım.Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum desem çok saçma olucak onu biliyorum ama malesef bilmiyorum geçen ay geç oldum şimdi neye göre hangi gün olurum İnan’ın bilmiyorum yumurtlama döneminden 10 gün kadar oldu geceli. Gebelik yapmadım ama benimde ovulasyon birebir böyle
Gebelik mi ovulasyon mu canımMerhaba Fikrinizi alabilir miyim kızlar
Adet oncesı mi degerlendırdınızz pekıOvulasyonda 2 gun kopkoyu gormustum ve degerlendirmistim.evet hamileyim
Normal yumurtlama döneminde iste adetten 14 gun onceAdet oncesı mi degerlendırdınızz pekı
Başka bir konuda da paylaşım yapmıştım ovulasyon testi gebelik durumunda çok koyu çıkıyormuş diye okumuştum yapınca bu çıkınca bian kafam gitti fakat çatlatma iğnesi olduğum İÇİN doğru olmayabiliyormuş kuzumGebelik mi ovulasyon mu canım
Ben ayın 12 sinde adet oldum 11. Gün yani Çarşamba günü doktora kontrole gittim bir tane gelişmiş yumurta olduğunu gördü doktorum Perşembe günü çatlatma iğnesini yapmamı söyledi daha da gelişsin dedi Yaptım.iğneyi yapmadan önceki günü değerlendirdim yine de 36 saat sonra yine değerlendirdim neden ayrıntılı bir şekilde yazıyorum çünkü adet takvimine göre yumurtlama 28 ini gösteriyordu ben hiç takip etmiyordum ilk defa ovulasyon almıştım ama bende pko vardı ilk doğumumdan önce bu yüzden kontrol amaçlı gittim bakalım hayırlısı Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu arada ilk gebeliğimde de 6 ay akışına bırakmıştı doktorum fakat olmayınca çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım bakalım inşaAllah yine tutarYumurtlamayı baz al birkaç gün sonra gebelik dene canım.
merhaba. hangi gün yumurtlama oldu ve hangi günleri değerlendirdiniz acaba? ben 4 haziranda yumurtladım. ve 4,5,7,8 haziranı değerlendirdik sadece. inşallah ihtimalim vardır.Ovulasyonda 2 gun kopkoyu gormustum ve degerlendirmistim.evet hamileyim
Adetin 14 ve 15 gunu yumurtladim teste göre.evet var ihtimalinmerhaba. hangi gün yumurtlama oldu ve hangi günleri değerlendirdiniz acaba? ben 4 haziranda yumurtladım. ve 4,5,7,8 haziranı değerlendirdik sadece. inşallah ihtimalim vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?