- 23 Kasım 2019
- 232
- 124
- 53
- 25
- Konu Sahibi Sevimsytrk
-
Yumurtlamaya başlayınca nasıl olması gerekiyor peki testinÖnemli olan t çizgisidir. C ye eşit koyulukda veya daha koyu olmalıdır. Yani şu an test negatif. Yumurtlama olmamış
Teşekkür ederim ama şuan benim attığım fotoğrafta sizin 7. Gündeki gibi biraz silik görünüyor yarında yapıcam yine atarım yardımcı olursanız çok sevinirim ilk deneyimim8 yazanda olduğu gibi ikinci çizgi diğer çizgiden bile koyu oluyor yada bariz derece eşit ama silikse ya daha önceden yumurtladınız o çatladı yada daha yumurtlamadınız
7 de olabilir 9da eğer devam eden günlerde silikleşirse demek oluyor ki yumurtlamışsınız daha öncesinde yumurtlayacak olursanız zaten 1 2 güne çıkar testteTeşekkür ederim ama şuan benim attığım fotoğrafta sizin 7. Gündeki gibi biraz silik görünüyor yarında yapıcam yine atarım yardımcı olursanız çok sevinirim ilk deneyimim
Teşekkür ederim açıklayıcı oldu dediğim gibi ilk tecrübem yaşayan daha iyi bilir diye sormak istedim7 de olabilir 9da eğer devam eden günlerde silikleşirse demek oluyor ki yumurtlamışsınız daha öncesinde yumurtlayacak olursanız zaten 1 2 güne çıkar testte
Bende geçen ay ilk defa tecrübe ettim silik çizgi çıkınca oluyor sandım meğer zaten vücutta her zaman ki hormonu olduğu için o şekilde çıkıyormuş sadece yumurtlama günü arttığı için çizgi koyulasıyormusTeşekkür ederim açıklayıcı oldu dediğim gibi ilk tecrübem yaşayan daha iyi bilir diye sormak istedim
Anladım sağol canımBende geçen ay ilk defa tecrübe ettim silik çizgi çıkınca oluyor sandım meğer zaten vücutta her zaman ki hormonu olduğu için o şekilde çıkıyormuş sadece yumurtlama günü arttığı için çizgi koyulasıyormus
Bende geçen ay ilk defa tecrübe ettim silik çizgi çıkınca oluyor sandım meğer zaten vücutta her zaman ki hormonu olduğu için o şekilde çıkıyormuş sadece yumurtlama günü arttığı için çizgi koyulasıyormus
Anladım sağol canım
Canım biraz önce yaptım böyle cıktı ne olmuş oluyor dunkinden daha silikBende geçen ay ilk defa tecrübe ettim silik çizgi çıkınca oluyor sandım meğer zaten vücutta her zaman ki hormonu olduğu için o şekilde çıkıyormuş sadece yumurtlama günü arttığı için çizgi koyulasıyormus
Bence sen yumurtlamayı kaçırdın canım bugün adetinin başlangıcından bu yana kaç gün geçtiCanım biraz önce yaptım böyle cıktı ne olmuş oluyor dunkinden daha silik
5 gün geçmiş oluyor bugün yani adetten sonraki 5. Günüm bu kadar erken olmuş olabilir miBence sen yumurtlamayı kaçırdın canım bugün adetinin başlangıcından bu yana kaç gün geçti
28. İnde adet gördüm 4 gün sürdü5 gün geçmiş oluyor bugün yani adetten sonraki 5. Günüm bu kadar erken olmuş olabilir mi
Ben geçen ay adetim bittikten 6 gün sonra çift çizgi gördüm herkesin yumurtlama tarihi farklı olabiliyor siz birkaç gün daha yapmaya devam edin emin olmak için gelecek ay da yapacak olursanız adet biter bitmez başlayın belki erken yumurtluyorsunuzdur5 gün geçmiş oluyor bugün yani adetten sonraki 5. Günüm bu kadar erken olmuş olabilir mi
28 kasım mı28. İnde adet gördüm 4 gün sürdü
Yok canım bu ayın yani aralığın 28 i kasımda yeni düşük yaptım çünki düşük kanaması gördüm sadece28 kasım mı
Yani ben bu bir kaç günüde değerlendireyim değil mi testi yapmaya da devam edeyim bu sırada ne olur ne olmazBen geçen ay adetim bittikten 6 gün sonra çift çizgi gördüm herkesin yumurtlama tarihi farklı olabiliyor siz birkaç gün daha yapmaya devam edin emin olmak için gelecek ay da yapacak olursanız adet biter bitmez başlayın belki erken yumurtluyorsunuzdur
Ay canım özür dilerim 1 yerine 2 ye basmışım 18 aralıkta adet gördüm 21 aralıkta sonlandı 4 gün sürdü bugünde adetten sonraki 5. GünümKafam karıştı biraz ne yalan soylıyım 28 aralıkta nasıl adet oldunuz onu çözemedim ama siz değerlendirin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?