- 3 Ekim 2024
- 151
- 35
- 13
- 29
- Konu Sahibi sykangelin33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de öyle biliyorum inşallah tutarPik evet bugünü yarını ve ertesi günü üst üste değerlendir genelde öyle öneriyorlar silikleşene kader devam silikleşince de 1 gün daha dene sonra bırak
Yarın daha net belli olur dediğiniz gibiBence tam pik değil gibi yarın olur bana göre, ama siz yine de değerlendirin bugünü
Evet yarına da bakmak lazım. Mesala benim piklerimde t çizgisi hep daha koyu oluyor. Ama dediğim gibi siz bugünü de değerlendirin ne olur ne olmaz kaçırmamak lazım. Bu ay ben pik gününü kaçırdım sonuç negatif ertesi 2 günü değerlendirdik sonuç fiyasko. Gerçi her yumurtlamada hamilelik olacak diye bir şey yok da insan umutlanıyor işteYarın daha net belli olur dediğiniz gibi
İnşallaaahEvet ben de öyle biliyorum inşallah tutar![]()
Bana alttaki pik gibi geldi ayni cikmisti benim burdada pik diyen arkadaslar olmustu, doktor da yumurtlama oldu diyince anladim ki pikmis sonra siliklesti cunkuEki Görüntüle 3573106 Üstteki testi dün yaptım alttakini de bugün yaptım. Bugün pik gibi duruyor değil mi? İlk defa yaptığım için pek bilgim yok
Evet pik olmuş adetten sonra kaçıncı gün bugünEki Görüntüle 3573106 Üstteki testi dün yaptım alttakini de bugün yaptım. Bugün pik gibi duruyor değil mi? İlk defa yaptığım için pek bilgim yok
Ben piki değerlendirdim çatlamayı değerlendiremedim gebelik oluşmadıEvet yarına da bakmak lazım. Mesala benim piklerimde t çizgisi hep daha koyu oluyor. Ama dediğim gibi siz bugünü de değerlendirin ne olur ne olmaz kaçırmamak lazım. Bu ay ben pik gününü kaçırdım sonuç negatif ertesi 2 günü değerlendirdik sonuç fiyasko. Gerçi her yumurtlamada hamilelik olacak diye bir şey yok da insan umutlanıyor işte
Benim döngüm 28-30 arası değişiyor. Adet sürem de 10 gün. Bugün adet bitiminin 4.günüEvet pik olmuş adetten sonra kaçıncı gün bugün
Ben de şimdi tekrar baktım, çizgi ilk andaki gibi net değil. Ama zaten önemli olan ilk 5 dk diye biliyorum. Yarın net olarak anlarım sanırımBana alttaki pik gibi geldi ayni cikmisti benim burdada pik diyen arkadaslar olmustu, doktor da yumurtlama oldu diyince anladim ki pikmis sonra siliklesti cunku
Hızlı pik olmuş değerlendirin hayırlısı olsn inşallahBenim döngüm 28-30 arası değişiyor. Adet sürem de 10 gün. Bugün adet bitiminin 4.günü
İnşallahHızlı pik olmuş değerlendirin hayırlısı olsn inşallah![]()
Yaptınız mı test bugün?Eki Görüntüle 3573106 Üstteki testi dün yaptım alttakini de bugün yaptım. Bugün pik gibi duruyor değil mi? İlk defa yaptığım için pek bilgim yok
İkindi vakti yapmıştım testleri bugün de o vakitlerde yapacağımYaptınız mı test bugün?
Yaptınız mı test bugün?