- 25 Şubat 2023
- 253
- 93
- 27
-
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Canım ovulasyon yapmaya devam et. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor pik olmayabilir. Düzenli şekilde devam etmelisin teste. Bir de sonuçta kul icadı birşey hata payı da vardır diye düşünüyorum benKizlar bende yumurta tembelliği var gectigimz ay ilk defa adetim gecikti ilaçla adet oldum ve bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım 7 martta adet oldum 13 mart bitti o günden basladim yapmaya 6 gündür henüz yumurtlama yok size sormak istedigim pik olmadan da gebe kalınır mi aranizda varmi böyle
Yaa yaptigimdan beri hep t çizgisi silik en son yaptığımda c çizgisi bile net degildi sanırım o bozuktuCanım ovulasyon yapmaya devam et. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor pik olmayabilir. Düzenli şekilde devam etmelisin teste. Bir de sonuçta kul icadı birşey hata payı da vardır diye düşünüyorum ben
Ikinci çizgi hiç koyulasmadi ki hep silik ya daha var yumurtlamaya yada bu ay yumurtlama olmuycak bilmiyorum deneyelim bakalim hayırlısı artıkBende bu ay testte pik görmeden silikleşmeye başladı ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Sizin testiniz koyuysa yapmaya devam edin. Daha yumurtlama olmamış olabilir.
Bende yaptım bu ay reglim 13unde bitti 22-23 test yaptım iki çizgi de çıktı ama ikincisi çok koyu değildi ertesi günler bı daha yaptım bu sefer ikinci çizgi silinmişti çatlama oldu mu olmadı mı anlamadımIkinci çizgi hiç koyulasmadi ki hep silik ya daha var yumurtlamaya yada bu ay yumurtlama olmuycak bilmiyorum deneyelim bakalim hayırlısı artık
Muhtemelen olmustur bende dun gördüm çift cizgiyi bir gebenin gunlugu sayfasindan almistim yumurtlama olmus 3 gun ust uste degerlendir dediBende yaptım bu ay reglim 13unde bitti 22-23 test yaptım iki çizgi de çıktı ama ikincisi çok koyu değildi ertesi günler bı daha yaptım bu sefer ikinci çizgi silinmişti çatlama oldu mu olmadı mı anlamadım
Olmuştur inşallah bizde bir gün değerlendirebildik bende acaba yumurta yeteri kadar büyümüyor da o yüzden mi koyulasmiyor diye düşünüyorum adetlerim falan da normal bı sorun yok ama kafama bu takıldıMuhtemelen olmustur bende dun gördüm çift cizgiyi bir gebenin gunlugu sayfasindan almistim yumurtlama olmus 3 gun ust uste degerlendir dedi
YouTube de yumurtlama masajları var adet bittikten sonra başlıyorsun onları bı dene istersenOlmuştur inşallah bizde bir gün değerlendirebildik bende acaba yumurta yeteri kadar büyümüyor da o yüzden mi koyulasmiyor diye düşünüyorum adetlerim falan da normal bı sorun yok ama kafama bu takıldı
Adet oldunuz mu pekiBende bu ay testte pik görmeden silikleşmeye başladı ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Sizin testiniz koyuysa yapmaya devam edin. Daha yumurtlama olmamış olabilir.
Hayır olmadımAdet oldunuz mu peki
Testi ne zmn yaptınız en son.benjm de pik olmadan siliklesti canim ya ilk defa yasiyorumHayır olmadım
Adet oluyorum galiba lekelenmem başladı çünkü senelerdir ovulasyon testi yapıyorum ilk defa böyle birşey oldu. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam artık testere güvenim kalmadı.Testi ne zmn yaptınız en son.benjm de pik olmadan siliklesti canim ya ilk defa yasiyorum
Yani canım yumurtlama oldu ama çıkmadı mı. Akinti ağrı ne durumdaydiAdet oluyorum galiba lekelenmem başladı çünkü senelerdir ovulasyon testi yapıyorum ilk defa böyle birşey oldu. Bu ay yumurta takibi yaptırıcam artık testere güvenim kalmadı.
Yani yumurtlama akıntısı vardı ama çatlama olmadı galiba ben doktora gittim alttan muayene oldum ondan kaynaklı yumurtam erkenmi çatladı anlamadımYani canım yumurtlama oldu ama çıkmadı mı. Akinti ağrı ne durumdaydi
Benimde daha çok erken 13. Günde hafif göğüs ağrısı basladi anlamadımYani yumurtlama akıntısı vardı ama çatlama olmadı galiba ben doktora gittim alttan muayene oldum ondan kaynaklı yumurtam erkenmi çatladı anlamadım