ovulasyon testinde pik görmeden hamile kalan varmı?

umudumuzhepvar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
253
93
27
Kizlar bende yumurta tembelliği var gectigimz ay ilk defa adetim gecikti ilaçla adet oldum ve bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım 7 martta adet oldum 13 mart bitti o günden basladim yapmaya 6 gündür henüz yumurtlama yok size sormak istedigim pik olmadan da gebe kalınır mi aranizda varmi böyle

Canım ovulasyon yapmaya devam et. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor pik olmayabilir. Düzenli şekilde devam etmelisin teste. Bir de sonuçta kul icadı birşey hata payı da vardır diye düşünüyorum ben

Bende bu ay testte pik görmeden silikleşmeye başladı ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Sizin testiniz koyuysa yapmaya devam edin. Daha yumurtlama olmamış olabilir.

Canım ovulasyon yapmaya devam et. Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor pik olmayabilir. Düzenli şekilde devam etmelisin teste. Bir de sonuçta kul icadı birşey hata payı da vardır diye düşünüyorum ben
Yaa yaptigimdan beri hep t çizgisi silik en son yaptığımda c çizgisi bile net degildi sanırım o bozuktu

Bende bu ay testte pik görmeden silikleşmeye başladı ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Sizin testiniz koyuysa yapmaya devam edin. Daha yumurtlama olmamış olabilir.
Ikinci çizgi hiç koyulasmadi ki hep silik ya daha var yumurtlamaya yada bu ay yumurtlama olmuycak bilmiyorum deneyelim bakalim hayırlısı artık

Ikinci çizgi hiç koyulasmadi ki hep silik ya daha var yumurtlamaya yada bu ay yumurtlama olmuycak bilmiyorum deneyelim bakalim hayırlısı artık
Bende yaptım bu ay reglim 13unde bitti 22-23 test yaptım iki çizgi de çıktı ama ikincisi çok koyu değildi ertesi günler bı daha yaptım bu sefer ikinci çizgi silinmişti çatlama oldu mu olmadı mı anlamadım

Muhtemelen olmustur bende dun gördüm çift cizgiyi bir gebenin gunlugu sayfasindan almistim yumurtlama olmus 3 gun ust uste degerlendir dedi

Muhtemelen olmustur bende dun gördüm çift cizgiyi bir gebenin gunlugu sayfasindan almistim yumurtlama olmus 3 gun ust uste degerlendir dedi
Olmuştur inşallah bizde bir gün değerlendirebildik bende acaba yumurta yeteri kadar büyümüyor da o yüzden mi koyulasmiyor diye düşünüyorum adetlerim falan da normal bı sorun yok ama kafama bu takıldı

Bayanlar ben çarşamba günü gördüm piki ikiisde koyuydu o günü değerlendirdm ertesi gün ikinci cizgi hafif silikti ama çok degil o gunude degerlendirdm cuma günü baya silikti cumartesi tamamen silinmişti 4 günü degerlendirdim bakalim bu ay umarim hayırlı sonuclar aliriz

Olmuştur inşallah bizde bir gün değerlendirebildik bende acaba yumurta yeteri kadar büyümüyor da o yüzden mi koyulasmiyor diye düşünüyorum adetlerim falan da normal bı sorun yok ama kafama bu takıldı
YouTube de yumurtlama masajları var adet bittikten sonra başlıyorsun onları bı dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…