ovulasyon testinde onerdiginiz marka var mi?

Kader_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
80
3
86
Diyarbakır
Kizlar merhaba. Bizim 4 aydir olmuyor bebegimiz bu 5. Ay ovulasyon testi kullanmali miyim onerdiginiz marka var mi? Kullanan ark nolur yardim edin

bende laboquick marka kullandım bu ay negatifti sonra ovitrelle yaptım salı günü öğlen saatlerinde akşam üstüde testi kullandım pozitif sonuç verdi bugün tekrarladım yine pozitif bilemiyorum artık gerçekten yumurtladımmı yoksa iğnenin etkisimi teste yansıdı ama ağrılarımda çoktu bu akşam kesildi ağrılar iğneden sonraki 36 saati doldurdum marka iyi dediler aldım ama hiç bişey anlamadım kafayı yemek üzereyim bide ilişkide bulunduk bu gece ama çok yatamadım sırt üstü 10 dk durup kalkmak zorunda kaldım tutarmı tutmazmı bilmiyorum moralim çok bozuk bu günden itibarende gün aşırı olcakmış ama sabah tekrar denesekmi kızlar bence bu geceki hep boşa gitti ayaklandım hemen

canım bende labquıck marka kullandım gitti gidiyor dan almıştım 19 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam 20 ovulasyon 6 adette gebelik testi vardı onu kullandım birde belki duymuşsundur acı elma yağı ( adaçayı yağı ) diye adetten sonra 7 gün vajinaya iltahap için kullanılan bir yöntem var bende burda k.k de araştırma yaparken okumuştum hem onu hem ovulasyon testini kullandığım ay hamile kaldım RABBİME şükürler olsun şu an 9.haftanın içindeyim.ki 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denememize rağmen olmamıştı çok şükür ALLAH ım nasip etti tavsiye ederim sendede işe yarar inşALLAH.

Kizlar merhaba. Bizim 4 aydir olmuyor bebegimiz bu 5. Ay ovulasyon testi kullanmali miyim onerdiginiz marka var mi? Kullanan ark nolur yardim edin

Cnm bnm eger 35 yas altiysan 1 seneye kadar eger 35 yas uzeriysen 6 ay denemelisin eger olmuyorsa ozmn doktoruna gozukmelisin. Bende 3 aydir deniyorum bakalim testi 6 aydan sora fln alirim diorm.. Cok sabir gerektiren bir durum kesinlikle insallah bu ay bebislerimize kavusuruz )

Merhablar bende bu site sayesinde ve aciklamalar sayesinde ovulasyon testi aldim
Uyguladim ve su an 6 haftalik hamileyim
Allah sorunsuz bir sekilde yavrumu dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah.Allah dileyen herkese nasip etsin ins. Birde ne kadar beklersen olmuyor biraz psikolojiye de bagli.Markasi da Laboquick umarhpm yardimci olur.

Hayirli olsun oncelikle ) peki ovulasyondan once kac ay denedin?

Eczaneden alırken danışabilirsin tatlım sonuçta bilirler

kızlar daha yenı gordum yazdıklarınızı. almadım testı. eşim illa doktora gıdelım dedı. gıttık ılaç falan verdı bu ay bugun adet tarıhımdı olmadı. ama neden bılmıyorum Allahtan umut kesılmaz ama pek umudum yok. eger olmazsa deneyecegım sanırım.

26 yasındayım canım. doktorda dedı ama ılaç falan verdı . bakalım nolacak. hayırlısı artık

Kesinlikle laboquick öneririm. Ayrıca netten araştırırsan 10-15 adet testi max 20 TL ücrete alabilirsin. Ben çok memnun kaldım

ben eczaneden predictor aldım, ama fiyatı çok pahalı geldi, bu ay hamile kalamazsam internetten uygun fiyatta olanlardan sipariş vermeyi planlıyorum.

canım bende bu ay ilk kullanıcam ilk denemede hamile kalan çok kalamayanda adet düzünsizliği var.. valla ben 3 günönce aldım afedersn salak gibi eczaneden 5 tane 23 tlye halbuki ucuzuda aynıişi görüomuş içim yandı . gittigidiyorda 26 tane var kutunun içinde 2 tane hamilelik testi hedie 27 tl kargo bedava .. ondan al bakınca görürsün SURELAB MARKASI

inş mevlam hayırlısı ile hepimizi isteğimize ulaştırır :) arkadaşlar
2 seneden beri biz de bebek istiyoruz ama nasip olmadı bu ay ben de ovulasyon test yapıcam inş hayırlı sonuc alırım netten baktım çok test var bazısı çok pahalı ucuz olanlara güvenemedim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca karar verdim laboquick alıcam inş :)

Adacayi yagini nasil kullandin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…