Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba. Bizim 4 aydir olmuyor bebegimiz bu 5. Ay ovulasyon testi kullanmali miyim onerdiginiz marka var mi? Kullanan ark nolur yardim edin![]()
Kizlar merhaba. Bizim 4 aydir olmuyor bebegimiz bu 5. Ay ovulasyon testi kullanmali miyim onerdiginiz marka var mi? Kullanan ark nolur yardim edin![]()
Merhablar bende bu site sayesinde ve aciklamalar sayesinde ovulasyon testi aldim
Uyguladim ve su an 6 haftalik hamileyim
Allah sorunsuz bir sekilde yavrumu dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah.Allah dileyen herkese nasip etsin ins. Birde ne kadar beklersen olmuyor biraz psikolojiye de bagli.Markasi da Laboquick umarhpm yardimci olur.
Cnm bnm eger 35 yas altiysan 1 seneye kadar eger 35 yas uzeriysen 6 ay denemelisin eger olmuyorsa ozmn doktoruna gozukmelisin. Bende 3 aydir deniyorum bakalim testi 6 aydan sora fln alirim diorm.. Cok sabir gerektiren bir durum kesinlikle insallah bu ay bebislerimize kavusuruz)
Hayirli olsun oncelikle) peki ovulasyondan once kac ay denedin?
Adacayi yagini nasil kullandin canimcanım bende labquıck marka kullandım gitti gidiyor dan almıştım 19 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam 20 ovulasyon 6 adette gebelik testi vardı onu kullandım birde belki duymuşsundur acı elma yağı ( adaçayı yağı ) diye adetten sonra 7 gün vajinaya iltahap için kullanılan bir yöntem var bende burda k.k de araştırma yaparken okumuştum hem onu hem ovulasyon testini kullandığım ay hamile kaldım RABBİME şükürler olsun şu an 9.haftanın içindeyim.ki 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi denememize rağmen olmamıştı çok şükür ALLAH ım nasip etti tavsiye ederim sendede işe yarar inşALLAH.