Gebelik de olabilir adete yakın tekrar denyim testi yine böyle kopkoyu cıkarsa olabilirMerhaba kızlar size sormak istediğim ovül testlerinde bir ayda ikinci yumurtlamayı gördünüzmü, benim 25 ocak yumurtla 26sı çatlama olmuştu, elimde testler var devam ettim ve dün itibariyle yeniden bi koyulaşmaya başladı, bugün dahada koyulaştı, adetime 10 gün kadar var, ikinci yjmurtlamayamı gidiyor bu durum, böyle durumla karşılaşan arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum..(2. Foto 1. İle aynı yakınlaştırdım)
Aynı günde yumurtlamışız. Bende bakayım kendimeKızlar cevap için teşekkür ederim de gebelik için erken değilmi 5-6 gün oldu, adetime 10 gün var
Aynı günde yumurtlamışız. Bende bakayım kendime
İlk yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş gebelik belli olabilir belkiKızlar cevap için teşekkür ederim de gebelik için erken değilmi 5-6 gün oldu, adetime 10 gün var
4, 5 gün kalayı bekliyorum ben erken gebelik testi için. Benimde reglime 10 gün varya bakın sizde, erken gebelik testi ne zaman kullanılır adete kaç gün kala biliyormusunuz
Öyle olsa regl dönemi düzensiz olmazmıydıBu durum pcos ile de ilişkilendirilebiliyor, umarım bebektir tabi
Benim 2 yumurtlama oldu 11 gün arayla birinci tutmadı ikinci tuttu. Ama bence sizin daha yumurtlama değil. Koyu ama pik değil, belki yarın olur. Sonra takip edersiniz hep pik olursa gebelik testi yapın , silikleşirse de çift yumurtlama oldu demektirMerhaba kızlar size sormak istediğim ovül testlerinde bir ayda ikinci yumurtlamayı gördünüzmü, benim 25 ocak yumurtla 26sı çatlama olmuştu, elimde testler var devam ettim ve dün itibariyle yeniden bi koyulaşmaya başladı, bugün dahada koyulaştı, adetime 10 gün kadar var, ikinci yjmurtlamayamı gidiyor bu durum, böyle durumla karşılaşan arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum..(2. Foto 1. İle aynı yakınlaştırdım)
Burada bir arkadaşımızın da ovulasyon testi 2. Defa koyulaşmıştı, doktor hafif seviyede olduğunu söylemiş. (Pcos ve polikistik karıştırıyorsam kusura bakmayın, aynı şey diye biliyordum ama aynı mı emin değilimÖyle olsa regl dönemi düzensiz olmazmıydı
İlk yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş gebelik belli olabilir belki
Zaten zor sabrediyorum test yapasım var hep, ovülasyonlsrıda ondan yapıyorum4, 5 gün kalayı bekliyorum ben erken gebelik testi için. Benimde reglime 10 gün var
Msj attım sizeZaten zor sabrediyorum test yapasım var hep, ovülasyonlsrıda ondan yapıyorumbeni oyalıyorlar
Yaa hayılı olsun bebişiniz,Benim 2 yumurtlama oldu 11 gün arayla birinci tutmadı ikinci tuttu. Ama bence sizin daha yumurtlama değil. Koyu ama pik değil, belki yarın olur. Sonra takip edersiniz hep pik olursa gebelik testi yapın , silikleşirse de çift yumurtlama oldu demektir
olabilir bende doktora gitmedim henüz, ilk gebelikte kistim vardı belki dediğiniz gibidir , bu ayda olmazsa gideceğiz artıkBurada bir arkadaşımızın da ovulasyon testi 2. Defa koyulaşmıştı, doktor hafif seviyede olduğunu söylemiş. (Pcos ve polikistik karıştırıyorsam kusura bakmayın, aynı şey diye biliyordum ama aynı mı emin değilim)
Hamilemisinizz acabaYaa hayılı olsun bebişiniz,bakalım yarın tekrar yapayım öyleyse değerlendiririz
olabilir bende doktora gitmedim henüz, ilk gebelikte kistim vardı belki dediğiniz gibidir , bu ayda olmazsa gideceğiz artık
Testiniz pozitif çıktı mı acabaMerhaba kızlar size sormak istediğim ovül testlerinde bir ayda ikinci yumurtlamayı gördünüzmü, benim 25 ocak yumurtla 26sı çatlama olmuştu, elimde testler var devam ettim ve dün itibariyle yeniden bi koyulaşmaya başladı, bugün dahada koyulaştı, adetime 10 gün kadar var, ikinci yjmurtlamayamı gidiyor bu durum, böyle durumla karşılaşan arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum..(2. Foto 1. İle aynı yakınlaştırdım)
Hamilemisinizz acaba
Testiniz pozitif çıktı mı acaba
Kızlar erken gebelik testi yaptım sonuç negatif, bata 3 gün kaldı, şuan itibariyle hamile olabileceğimi düşünmüyorum ovül günü belli olsa testte çıkması gerekirdi bire ultra erken testÇok merak ettim noldu acaba sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?