- Konu Sahibi hatice1717
-
Testin pik olmuş değerlendir mutlakaKızlar merhaba geçen ay adet geçilmesi yaşamıştım. Baya zorlu bir süreç yaşadım tarusal falan kullandım 1,5 yıllık evliyim geçen ay ilk defa korumasız ilişki yaşadık tabi ben bu yumurtlama gününden falan bir haberdim hamile kalacağımı sandım sonuç hüsran ve yıkım oldu benim için bu ay da deneyeceğiz bakalım bana dua edin31 yaşındayım bu arada çok heyecanlıyım cümlelerim karma karış olabilir şimdiden affola.
Peki adetinizin kaçıncı günü pik gördüğünüz?Arkadaşlar pik yaptığı gün ilişki yaşayamadık eşimle ertesi gün silindiğinde yaşadık yani benim koyu çizgiyi gördüğüm gün 12 Eylül cumartesiydi biz 13 Eylül pazar akşamı Dün gece yaşadık ilişki yani yumurtam çatlamıştı silik çizgiyi gördüm inşallah gebe kalırım yine de
pik olmuş bugün yarın öbür gün 3 gün çok önemli değerlendirin..Kızlar merhaba geçen ay adet geçilmesi yaşamıştım. Baya zorlu bir süreç yaşadım tarusal falan kullandım 1,5 yıllık evliyim geçen ay ilk defa korumasız ilişki yaşadık tabi ben bu yumurtlama gününden falan bir haberdim hamile kalacağımı sandım sonuç hüsran ve yıkım oldu benim için bu ay da deneyeceğiz bakalım bana dua edin31 yaşındayım bu arada çok heyecanlıyım cümlelerim karma karış olabilir şimdiden affola.
Sağol canım benimpik olmuş bugün yarın öbür gün 3 gün çok önemli değerlendirin..
ilişkiden sonra ayaklarını biraz havada tutmaya çalışın
sonra gün aşırı
inşallah bebeğiniz sizinle olur
Selampik olmuş bugün yarın öbür gün 3 gün çok önemli değerlendirin..
ilişkiden sonra ayaklarını biraz havada tutmaya çalışın
sonra gün aşırı
inşallah bebeğiniz sizinle olur
6 7 gün var canım ilk beş dakkada belirmedi sabah yaptım baktım birşey yok sonra işten öğlen eve geldım çöpe bir bakayım dedim silik çizgi gördüm şok oldum. Cevabın için çok teşekkür ederimBAT ne zaman? Test de cizgi ilk 5 dakika da mi belirdi? Bence bebek olma olasiligi yüksek, yarin ilk idrarla testi tekrarlayin derim. Insallah umdugunuz gibi olur
Sağol canım benim inşallah aminInsallah vardir canim, burdaki her gebe haberi benim gibi bekleyenlere de umut oluyor. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?