Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde ıkı koyu çizgiyi gördüm.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hatice1717

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
438
139
323
36
çanakkale
Kızlar merhaba geçen ay adet geçilmesi yaşamıştım. Baya zorlu bir süreç yaşadım tarusal falan kullandım 1,5 yıllık evliyim geçen ay ilk defa korumasız ilişki yaşadık tabi ben bu yumurtlama gününden falan bir haberdim hamile kalacağımı sandım sonuç hüsran ve yıkım oldu benim için bu ay da deneyeceğiz bakalım bana dua edin 31 yaşındayım bu arada çok heyecanlıyım cümlelerim karma karış olabilir şimdiden affola.

Eklentiler

• 43BA1F40-CFB6-4096-B36C-30E165D38687.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 120
Testin pik olmuş değerlendir mutlaka

Arkadaşlar pik yaptığı gün ilişki yaşayamadık eşimle ertesi gün silindiğinde yaşadık yani benim koyu çizgiyi gördüğüm gün 12 Eylül cumartesiydi biz 13 Eylül pazar akşamı Dün gece yaşadık ilişki yani yumurtam çatlamıştı silik çizgiyi gördüm inşallah gebe kalırım yine de

Peki adetinizin kaçıncı günü pik gördüğünüz?

pik olmuş bugün yarın öbür gün 3 gün çok önemli değerlendirin..
ilişkiden sonra ayaklarını biraz havada tutmaya çalışın
sonra gün aşırı
inşallah bebeğiniz sizinle olur

pik olmuş bugün yarın öbür gün 3 gün çok önemli değerlendirin..
ilişkiden sonra ayaklarını biraz havada tutmaya çalışın
sonra gün aşırı
inşallah bebeğiniz sizinle olur
Sağol canım benim biz pik günü yaşayamadık sorun oldu ertesi gün tam anlamıyla ilişki yaşadık yani silikleşince inşallah tutar çok heyecanlıyım

Arkadaşlar lütfen biri beni bu konuda bilgilendirsin şimdi 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde silikleşmişti. Yumurta kanala salınması 13 eylülde mi oluyor yani çatlama dedikleri bu mu ayrıca bu yumurtanın yaşadığı 24 saat 13 Eylül gününü mü kapsar? Biryerlerde LH hormonunun yumurtayı folikten ayrılması için salındığını okumuştum Yükselişi o yüzdenmiş.

Dün akşam ve bugün acayip gazım var. Sanırım progesteron hormonu artışından kaynaklı rahim duvarı kalınlaşıyormuş ya adet olucam ya da döllenmiş bir Yumurtalık varsa ona yer hazırlıyor.

Bayanlar sabah işe gitmeden ilk idrarla yaptım inşallah birşeyler vardır eve geldım ikinci çizgi belirginleşmiş

Eklentiler

• 9EEBBA12-87BE-4B97-9D1F-51D55FC79B9D.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
BAT ne zaman? Test de cizgi ilk 5 dakika da mi belirdi? Bence bebek olma olasiligi yüksek, yarin ilk idrarla testi tekrarlayin derim. Insallah umdugunuz gibi olur

6 7 gün var canım
BAT ne zaman? Test de cizgi ilk 5 dakika da mi belirdi? Bence bebek olma olasiligi yüksek, yarin ilk idrarla testi tekrarlayin derim. Insallah umdugunuz gibi olur
6 7 gün var canım ilk beş dakkada belirmedi sabah yaptım baktım birşey yok sonra işten öğlen eve geldım çöpe bir bakayım dedim silik çizgi gördüm şok oldum. Cevabın için çok teşekkür ederim yarın sabah farklı markalar ile de denemem olacak cuma günü kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım

Ah miratech yaktın beni bugün silik falan hiçbirşey çıkmadı malesef çok moralim bozuldu insanlar soruyor neyin var sonbahar depresyonu diye geçiştiriyorum kimseye de birşey diyemiyorum. Umutlar hayaller başka aylara kaldı. Kazanan gebelik testi şirketleri oldu yine o parayla gider ıkı kilo kasaptan kıyma alırdım bu iş bir kumar kendime bu son bir daha yapmıycam diyorum eczane önünde buluyorum kendimi biliyorum adete kadar yine yaparım kendimi başka aktivitelere vermem gerekiyor.

Yumurtlamam oldu sanırım dün doktor bana çatlama iğnesi verdi saat akşam 8 de yapacaksın dedi onun etkisi mi var acaba bugün yumurtlama mı oluyor acaba şüpheye düştüm bilen arkadaşlar cevap ?

Eklentiler

• image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…