Bende anlamadim bazi yorumlarda oyle diyor. Halen bekliyorum adetimi bu hafta bekleyeyim.olmadi diyorum. Ama bir video izledim hicde sagliksiz olur demiyor hatta ikiz sansiniz olabilir diyor.Olabilir bence geç döllenme olmuştur belki ayrıca niye sağlıksız oluyormuş ki canım anlamadım
Biliyor musun aynısı benim de aklımdan geçti sonuçta çift yumurtladıysan ikiz olma şansı yüksekBende anlamadim bazi yorumlarda oyle diyor. Halen bekliyorum adetimi bu hafta bekleyeyim.olmadi diyorum. Ama bir video izledim hicde sagliksiz olur demiyor hatta ikiz sansiniz olabilir diyor.
Hayirlisi tabi ama inss diyelim.Biliyor musun aynısı benim de aklımdan geçti sonuçta çift yumurtladıysan ikiz olma şansı yüksek
Olabilir biraz daha bekle canımHayirlisi tabi ama inss diyelim.adetim ilk defa bu kadar gecti 2 gun once kan verdjm negatif. Arastirdigima gore ikinci yumurtlamadan sonra 14 gun bekleyin yoksa negatif cikar diyor ondan mi acaba negatif cikti diyorum
Bugün adet günüm ve ovulasyon testim ekte.. baya koyu çıktı hatta yumurtlama gününde bile bu kadar koyu değil di.. ama kahve akintimda var.. bence ovulasyon testi adet döneminde doğru göstermiyor.. Bir kaç gün içinde adet olmazsam o zaman gebelik testi yapayım dedim..
İnşallah hayırlısıyla sağlıklısı ileOvulasyonla gebelik ogrenen cok kisi var bwnce adet gununuz se hamilesiniz kan verin bence
Bir hafta arayla yumurtlama olabileceğine emin misinizBende anlamadim bazi yorumlarda oyle diyor. Halen bekliyorum adetimi bu hafta bekleyeyim.olmadi diyorum. Ama bir video izledim hicde sagliksiz olur demiyor hatta ikiz sansiniz olabilir diyor.
Benim de bu ay karisik. adetin 10. gunu progesteron testine gore yumurtladim simdi arkadan gelen bir yumurta var dedi doktor onu da degerlendir dedi. nasip kismet artikMerhaba kizlar. Bu ay adetimden itibaren 16.gunde ovulasyonda yumurtayi gordum catlamayi da degerlendirdim. Adete iki gun kala tekrar yaptim tekrar koyuluk gordum ertesi gun yaptigimda siliklesmisti ve onu da degerlendirdim tesaduf eseri sonra arastirmalardan anladim ki iki kez yumurtlama oluyormus. Adetim 3 gun gecti dun kan verdim negatif cikti. Sizce ikijci yumurtlamam tutmus olabilir mi basina gelen varmi. Sonradan pozitif cikabilir mi. Ve de bir yerde okudum sagliksiz gebelik olur yazmislardi simdi de korkmaya basladim. Bana yardimci olabilirseniz sevinirim
Bir hafta arayla yumurtlama olabileceğine emin misiniz
Eğer ilk yumurtladığınızda o yumurta döllendiyse hormonlar yumurtlamayı durdurur ve o yüzden hamilelik boyunca yumurtlamaz regl olmayız
Çift yumurta ikizleri aynı anda iki yumurtanın çatlamasıyla oluşuyor hafta arayla çatlamasıyla değil nette de bundan bahsediliyor.
Bence hamile olabilirsiniz Lh hormonu Hcg hormonu ile benzerlik gösterir.
Evet ben de öyle düşündüm,inşallah öyledirAma adetim 2 gun gecince kqn testi verdim negatif cikti. Bugun adetjm geceli neredeyse 5 gun olacak normalde zamanindq olqn biriyim. Bende anlamadim. Ama okuduklarim kadari ile.ilk yumurta rahimde kaybolabiliyormus dollenmezse eger bir umut ikincisi tutmustur diyorum ins hamileyimdir
Evet ben de öyle düşündüm,inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?