• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinde hamilelik

Bodrumguzeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
18
4
1
merhabalar hanımlar. Martın 4 unde adetim bitti ve 4 gun sonra ovulasyon testi yapmaya basladim ilk gunler belli belirsiz cikiyordu ikinci cizgi ve resimde gordugunuz gibi en koyusu martin 17 sinde cikti ve degerlendirdik. ikinci resim ise bugun yani 28ine yaptigim ovulasyon testi ve ben ayin 30unda regl olacağım. Anlam veremedim. Sizde nedir

Eklentiler

• PhotoGrid_1522232807112.jpg
    PhotoGrid_1522232807112.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 154
merhabalar hanımlar. Martın 4 unde adetim bitti ve 4 gun sonra ovulasyon testi yapmaya basladim ilk gunler belli belirsiz cikiyordu ikinci cizgi ve resimde gordugunuz gibi en koyusu martin 17 sinde cikti ve degerlendirdik. ikinci resim ise bugun yani 28ine yaptigim ovulasyon testi ve ben ayin 30unda regl olacağım. Anlam veremedim. Sizde nedir
Bence hamilesiniz benimde böyle oldu ve şuan iki aylık hamileyim inşallah öyledir allah gönlünüze göre versin inşallah

Ovulasyon testinde pozitif çıkıp gerçekten hamile olanlar oluyor. Gebelik testi yaparsanız bize de bilgi verin buradan. Hayırlısı olsun

Ovulasyon testinde pozitif çıkıp gerçekten hamile olanlar oluyor. Gebelik testi yaparsanız bize de bilgi verin buradan. Hayırlısı olsun
Bende bunlardan biriyim ovulasyon testi gebelik sonucu veriyor net bilgi iki aylık hamileyim ve bu şekilde öğrendim

Cumartesi gunu yani adet gunumden bir gun sonra erken gebelik testi yaptim 6 gun onceden olanlar varya .sonuc negatif ama hala adet olmadim.

DD69E807-0668-490E-AFF1-D6ACBEB1C71C.jpeg
Merhabalar yeni katıldım aranıza :) ben de bu testlerden yaptım ama anlayamadım sonucu yardımcı olabilir misiniz

Bence hamilelik var.
Regline 2 gun kala cizgi cikmis ovulation testinde. Bu sekilde hamileligini ogrenenler duymustum.
Allah bilir tabiki. Hemen bi gebelik testi al.
Hadi hayirlisi:KK73:

Bence hamilelik var.
Regline 2 gun kala cizgi cikmis ovulation testinde. Bu sekilde hamileligini ogrenenler duymustum.
Allah bilir tabiki. Hemen bi gebelik testi al.
Hadi hayirlisi:KK73:

ben koyu ovulasyon testinden şüphe edip gebelik testi yaptım hamileydim

Bu testlerde hep silik çıkıyor bende. Silik çıkması yumurtlama olduğunu gösterir mi. Pcoluyum ve kafam çok karışık

Bu testlerde hep silik çıkıyor bende. Silik çıkması yumurtlama olduğunu gösterir mi. Pcoluyum ve kafam çok karışık

canım lh hormununu ölçer o test
her kadında lh hormonu vardır ne zamanki zirveye ulaşır o zaman pik olur
pik olması için de yumurtların büyümüş olmadı gerekir

Back