Ya daha bata var 3 gun. Ovulasyon yapiyorum hala silik idrar testi yapmaya da korkuyorum ama inanılmaz belim agriyor ve akintim var yorgunluk halsizlik baş ağrısı ara ara sancı falan filanIdrar testinde pozitif çıkıp ovulasyonda negatif mi çıkıyor sende arkadasim.
Bunu bende merak ediyorum :)Merhabalar ovulasyon testinde hamileliği çıkanlar olduğunu biliyoruz fakat hamileliğini ovulasyonla göremeyen oldu mu?
Ovulasyon zaten yumurtlama harici her gun silik çıkar ve hamilelikte yumurtlamadaki gibi 2 cizgide aynı koyulukta cıkar canımYa daha
Ya daha bata var 3 gun. Ovulasyon yapiyorum hala silik idrar testi yapmaya da korkuyorum ama inanılmaz belim agriyor ve akintim var yorgunluk halsizlik baş ağrısı ara ara sancı falan filan
Canım bak bu benim adet gününe ait ustteki gebelik altta ki ovulasyon testim örnek olsun sana da.Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?
TeşekkürlerCanım bak bu benim adet gününe ait ustteki gebelik altta ki ovulasyon testim örnek olsun sana da.
Lh hormonu vücutta her daim vardır aslinda donem dönem artar iner ve sıvı alımına bağlıca değişebilir sonuc.
Aynen bende de baş ağrısı var. Normalde böyle olmam. Ve katır gibiyim kolayda hastalanmam ama bu ay öksürmekten ölücem.Ya daha
Ya daha bata var 3 gun. Ovulasyon yapiyorum hala silik idrar testi yapmaya da korkuyorum ama inanılmaz belim agriyor ve akintim var yorgunluk halsizlik baş ağrısı ara ara sancı falan filan
Canım daha 1 hafta varmış ve cok erken yapmışsın testi.Bende meraktan son bi testimi yaptım. Adete bir hafta var. Silik bi çizgi var. Ama ben geçen aylarda yaptıgımda yumurtlama sonrası çizgi hiç yoktu silik falan değildi. Baya yoktu yani.
Ovulasyon testi hep lh ölçer belki bende sorun var bilmiyorum
Önce hiç olmayıp bu ay silik olması beni umutlandırdı açıkcası
Bbm pozitif cikti canim darısı başına inşallahAynen bende de baş ağrısı var. Normalde böyle olmam. Ve katır gibiyim kolayda hastalanmam ama bu ay öksürmekten ölücem.
Bağışıklık düşer falan derler ya. Psikolojik değildir inşl. Sizin az kalmış netleşir üç dört güne. Benim daha bi hafta var.
Haayırlısı olsun inşl. Sizinde hayırlı olsun sağlıkla doğsun Allahın izniyle.Bbm pozitif cikti canim darısı başına inşallah
Canım daha 1 hafta varmış ve cok erken yapmışsın testi.
Ovulasyon testinde adete yakın iki cizgide eşit koyulukta çıkar silik olunca negatif maalesef basima geldi biliyorum.
Bak bunlar benim adet zamani hcg ve lh testim örnek olsun sana da.
Hatırladım tabii mi canim,Merhaba canim.
Az evel ovulasyon testi yaptım da ben . Bakabilir misin adete 4 gun var
Beni hatirladin mi canim
Eki Görüntüle 2253667
Canim merhaba insallahh mesajimi gorur cevap verirsin bende bu aynovulasyon testi yaptim yumurtlama gununu degerlendirdik ama ben testi yapmaya devam ettim adetime 3 gun var sadece meraktan ama iknci cizgi hep silik cikiyo fotografinida atiyorum,silik cikinca umudumu kaybetmistim,sen adetine yakin zamanda test yapmismiydin hep silikmi cikmisti meraktan olucem,kasiklarimda agriyo psikolojik olsa gerek,fotograflarini atiyorum bakabilirmisinBenim de pozitif çıktı. Adete dört gün kala yaptığım testte ikinci çizgi çıktı .
Bilgi olsun diye yazıyorum .benim yumurtlama testlerim yumurtlamadan sonra hiç silik çıkmaz hep tek çizgi çıkardı. 10 Mart adet günüm. 3 Mart yumurtlama testim burada ekli.herkese güzel haber versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?