• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinde çıkmayan???

Canim merhaba insallahh mesajimi gorur cevap verirsin bende bu aynovulasyon testi yaptim yumurtlama gununu degerlendirdik ama ben testi yapmaya devam ettim adetime 3 gun var sadece meraktan ama iknci cizgi hep silik cikiyo fotografinida atiyorum,silik cikinca umudumu kaybetmistim,sen adetine yakin zamanda test yapmismiydin hep silikmi cikmisti meraktan olucem,kasiklarimda agriyo psikolojik olsa gerek,fotograflarini atiyorum bakabilirmisin

Canım ovulasyon testlerini gine kuralina uyarak mi yaptin?
Eger oyle ise koyulaşmaya başlamış sanki.

Evet canim kuralina gore yaptim cumartesi dayanamayip hcg idrar testi yaptim cikmadi ama 6 gün vardi erkendir belki dedim
Herkes de erken dönemde çıkmıyor canım.
Benim adete 3gun kala cok cok silik gozle zor görünür cinsten çıkmıştı.
Ertesi gün ovu testi yapmıştım net cift cizgi çıkmıştı.
Yarın ovu testini tekrarla koyulasirsa ya gebelik ya da tekrar yumurtlama oluyor demektir.

Herkes de erken dönemde çıkmıyor canım.
Benim adete 3gun kala cok cok silik gozle zor görünür cinsten çıkmıştı.
Ertesi gün ovu testi yapmıştım net cift cizgi çıkmıştı.
Yarın ovu testini tekrarla koyulasirsa ya gebelik ya da tekrar yumurtlama oluyor demektir.
Benim 3 gun var adetime bugunki testimi bulamadim oda silik cikti insallahh dedigin gibi benimde koyulasir,normalde goguslerim falan acirdi adetime yakin zamanda oda yok sadece kasiklarima ara ara agri giriyo 6 aydir.dusunuyoruzz allahim hic kimseye arattirmadan nasip etsin 🤲

Benim 3 gun var adetime bugunki testimi bulamadim oda silik cikti insallahh dedigin gibi benimde koyulasir,normalde goguslerim falan acirdi adetime yakin zamanda oda yok sadece kasiklarima ara ara agri giriyo 6 aydir.dusunuyoruzz allahim hic kimseye arattirmadan nasip etsin 🤲
Canım ben adetime bir hafta kala yaptıgım yumurtlama testini paylaştım bak. Benim daha önceki aylarda yumurtlama sonrası yaptıgım testlerde silik çizgi bile yoktu. Düzenli yumurtluyordum düzenli adet oluyordum. Yine de çok umutlanmayıp adete dört gün kala normal test yapmıştım
Seninki de baya koyulaşmış ama yinede adetine iyice yaklaşsın öyle yap.
Benimki erken döllenme olabilir ondan erken çıkmış olabilir

Canım ben adetime bir hafta kala yaptıgım yumurtlama testini paylaştım bak. Benim daha önceki aylarda yumurtlama sonrası yaptıgım testlerde silik çizgi bile yoktu. Düzenli yumurtluyordum düzenli adet oluyordum. Yine de çok umutlanmayıp adete dört gün kala normal test yapmıştım
Seninki de baya koyulaşmış ama yinede adetine iyice yaklaşsın öyle yap.
Benimki erken döllenme olabilir ondan erken çıkmış olabilir
Tamam canim nasip artik bakalim devam edicem bende teste,hayirlisi diyelim,pozitif olursa bilgi veririm burdan,cok tesekkur ederim cevap verdigin icin

Rica ederim canım. Sonuç ne olursa olsun asla umudunu kaybetme morelini bozma. Hiç ummadıgın anda yüzünü güldürür rabbim.

Rica ederim canım. Sonuç ne olursa olsun asla umudunu kaybetme morelini bozma. Hiç ummadıgın anda yüzünü güldürür rabbim.
Tamam canim nasip artik bakalim devam edicem bende teste,hayirlisi diyelim,pozitif olursa bilgi veririm burdan,cok tesekkur ederim cevap verdigin icin

Gebelik testi mi ovulasyon testimi canim.
Amin amin inşallah canım. Ben 4.senem biterken normal yolla hamile kaldim cok şükür. Esimde varikosel vardı tüp bebek dediler direk yaptırdık kimyasal gebelik olmuştu 2ay sonra Rabbim kendiliğinden nasip etti cok şükür. Hic pes etmedim duami birakmadim canim nasip edene şükürler olsun.

Gebelik testi mi ovulasyon testimi canim.
Amin amin inşallah canım. Ben 4.senem biterken normal yolla hamile kaldim cok şükür. Esimde varikosel vardı tüp bebek dediler direk yaptırdık kimyasal gebelik olmuştu 2ay sonra Rabbim kendiliğinden nasip etti cok şükür. Hic pes etmedim duami birakmadim canim nasip edene şükürler olsun.
Ovulasyon testim canim silik cikti bugunde 3 gun olmasina ragmen ,ben hamilelik olsaydi koyu cikardi diye dusunmustum

Ovulasyon testim canim silik cikti bugunde 3 gun olmasina ragmen ,ben hamilelik olsaydi koyu cikardi diye dusunmustum
Hee ben hcg sandim.
Gebelik varsa koyu olması lazim ama belki gec döllenme vardır, silikleşme mi oluyor yoksa ayni mi duruyor koyuluk.

Arkadaslar bakabilirmisin benim adetim 1 gun gecti ovulasyon testim bu sekilde cikti sizce acelemi ediyorum hamile olabilirmiyim,yoksa cok umitlenmeyip bikac gun daha bekliyeyimmi
20190413_134150.jpg

Arkadaslar bakabilirmisin benim adetim 1 gun gecti ovulasyon testim bu sekilde cikti sizce acelemi ediyorum hamile olabilirmiyim,yoksa cok umitlenmeyip bikac gun daha bekliyeyimmi Eki Görüntüle 2258145
Bir tanr gebelik testi yapabilirsin. Eğer varsa silikte olsa çıkar canım. Yumurtlama testi adet dönemi böyle çıkabilirmiş.

Back