Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bunlar hep psikolojik işte kendimizde herşeyde birşey arıyoruz doğru değil ama yapıyoruz işteValla aşırı bunaltıcı bir durum ama bu ay kendimi sıkıcam zorluycam inşallah olurda belki saçmalık ama yada pskoloji benim mide bulantım var ya böyle midem karışıyor aşıkmış olursun ya öyle
Ya inanki birde benim gibi aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak okadar iyi geliyorki gerçekten yani azda olsa insanın derdinden anlayan biri oldumu iyi oluyor yaOnu bende duydum ama bende senin gibi çok üstüne düşüyorum yaklaşık bir senedir yedim kendimi çocuk die psikolojim bozulmaya başladı yani kendime bu ay söz verdim adetim geçikince yapıcam die insan çok hayal kırıklığına uğruyor çünkü
Kesinlikle katılıyorum sana tatlım bende aynıyım burda bıraz sohbet edince bile insanın kafası dağılıyoYa inanki birde benim gibi aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak okadar iyi geliyorki gerçekten yani azda olsa insanın derdinden anlayan biri oldumu iyi oluyor ya
Aynı şekilde bende öyle bende tam düşünmeye başladım guatır çoktı ilaca başladım sonra düşmesi zaman aldı şimdide uğraşıyorum olması için bilmiyorum ya Rabbim tabiki hayırlısını versin öncelikle hepimize kimsenin kucağını boşa çıkarmasın bende takmak istemiyorum birsey görünce direk araştırmaya geçiyorum elimde olmayan durumlarOnu bende duydum ama bende senin gibi çok üstüne düşüyorum yaklaşık bir senedir yedim kendimi çocuk die psikolojim bozulmaya başladı yani kendime bu ay söz verdim adetim geçikince yapıcam die insan çok hayal kırıklığına uğruyor çünkü
Amin inşallah canımAynı şekilde bende öyle bende tam düşünmeye başladım guatır çoktı ilaca başladım sonra düşmesi zaman aldı şimdide uğraşıyorum olması için bilmiyorum ya Rabbim tabiki hayırlısını versin öncelikle hepimize kimsenin kucağını boşa çıkarmasın bende takmak istemiyorum birsey görünce direk araştırmaya geçiyorum elimde olmayan durumlar
Aynen kesinlikle ya insanın konuşmaya ihtiyacı oluyor fikir almayaKesinlikle katılıyorum sana tatlım bende aynıyım burda bıraz sohbet edince bile insanın kafası dağılıyo
Ben hep burdayım ister özeldende yazabilirsinAynen kesinlikle ya insanın konuşmaya ihtiyacı oluyor fikir almaya
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah birde sende böyle birsey oldumu yumurtalama öncesi ve olduğu gün böyle şeffaf beyaz akıntı gördün mü hiçAmin inşallah canım
Valla bende demeye çekiniyordum yanlış anlatsın belki diye ben özelden yazayım sanaBen hep burdayım ister özeldende yazabilirsin
Evet akıntı oldu yumurtanın çatladığı gün kasımda bıçak saplanması gibi ağrım olmuştuHayırlı haberlerini bekliyorum inşallah birde sende böyle birsey oldumu yumurtalama öncesi ve olduğu gün böyle şeffaf beyaz akıntı gördün mü hiç
Yaz yazValla bende demeye çekiniyordum yanlış anlatsın belki diye ben özelden yazayım sana
Görselini görmem lazımMerhaba bende bu ay ovulasyon testi yaptım iki gündür koyu halde çift çizgi çıkıyor iyi bir şey mi bu
AttımGörselini görmem lazım