Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki testleri görmeden söylemek zorBenim adet düzensizliğim var sizce ovulasyon testide yumurta çatlaması olmuş mudur lütfen bilgi verir misiniz
Daha bugün yaptım ovulasyon testi hiç yapmadım onun için sordumÖnceki testleri görmeden söylemek zor
Hergün aynı saatte yapmalısınızDaha bugün yaptım ovulasyon testi hiç yapmadım onun için sordum
Teşekkür ederimHergün aynı saatte yapmalısınız
İki çizgi de aynı koyulukta ise yumurtlama günü demektir
Bir sonraki testte bir çizgi diğerinden oldukça silikse yumurtanız çatlamış demektir
Rica ederim ama testi yapmadan 2 saat önce su falan içmeyinTeşekkür ederim
TamamRica ederim ama testi yapmadan 2 saat önce su falan içmeyin
Sabah ilk idrarla yapmayın
Ve gündüz saat 3-4 gibi yaparsanız daha iyi olur.
Merhaba bende bu ay ovulasyon testi yaptım iki gündür koyu halde çift çizgi çıkıyor iyi bir şey mi buHergün aynı saatte yapmalısınız
İki çizgi de aynı koyulukta ise yumurtlama günü demektir
Bir sonraki testte bir çizgi diğerinden oldukça silikse yumurtanız çatlamış demektir
İyi birşey az kalır muhteşem bişey canım bu yumurtlama döneminde oldunuz göstergesi bir kaç gün testi tekrar et git gide silikleşmeli lazım öyle oluncaya yumurtanın çatladığı anlamına gelirMerhaba bende bu ay ovulasyon testi yaptım iki gündür koyu halde çift çizgi çıkıyor iyi bir şey mi bu
Çok teşekkür ediyorum yorumun için ben de tam adet döngünün ortasında iki gündür koyu çizgi görüyorum bu süreç içerisinde ilişkiye de giriyorum ama sol kasığımda bir ağrım ve belimde de ağrım oluyor ara ara bilmiyorum inşallah hamile kalırım ben de guatır vardı değerlerim yüksektim oda düştü ama gebelik için çok iyi düşmedi normalde 4.06 ama üçte üçte düşmesi gerekiyor muş doktor dozunu yükselttim inşallah bu şekilde hamile kalırım çok istiyorum bu aydan Ovulasyonun testi ile yumurtalamamı yakaladım sizce olur mu acabaİyi birşey az kalır muhteşem bişey canım bu yumurtlama döneminde oldunuz göstergesi bir kaç gün testi tekrar et git gide silikleşmeli lazım öyle oluncaya yumurtanın çatladığı anlamına gelir
Hayırlısıyla olur canım sen günlerini değerlendirmeye özen göster her ne rahatsızlık olursa olsun Allah bilir herşeyi ovulasyon testi yapmaya devam et bir kaç gün yumurtanın çatladığı günden itibarinde 2 gün daha değerlendirinÇok teşekkür ediyorum yorumun için ben de tam adet döngünün ortasında iki gündür koyu çizgi görüyorum bu süreç içerisinde ilişkiye de giriyorum ama sol kasığımda bir ağrım ve belimde de ağrım oluyor ara ara bilmiyorum inşallah hamile kalırım ben de guatır vardı değerlerim yüksektim oda düştü ama gebelik için çok iyi düşmedi normalde 4.06 ama üçte üçte düşmesi gerekiyor muş doktor dozunu yükselttim inşallah bu şekilde hamile kalırım çok istiyorum bu aydan Ovulasyonun testi ile yumurtalamamı yakaladım sizce olur mu acaba
Ağrılarında yumurtlama ağrısı olabilir yüksek ihtimalle aynı belirtileri bende yaşadım bu ay yumurtlamadan 6 gün geçti benimde dün akşam kendi yaptığım yemeğin kokusuna tahammül edemedim yemeyi bırak bu sabah mutfağa dahi giremedim mide bulantısındanÇok teşekkür ediyorum yorumun için ben de tam adet döngünün ortasında iki gündür koyu çizgi görüyorum bu süreç içerisinde ilişkiye de giriyorum ama sol kasığımda bir ağrım ve belimde de ağrım oluyor ara ara bilmiyorum inşallah hamile kalırım ben de guatır vardı değerlerim yüksektim oda düştü ama gebelik için çok iyi düşmedi normalde 4.06 ama üçte üçte düşmesi gerekiyor muş doktor dozunu yükselttim inşallah bu şekilde hamile kalırım çok istiyorum bu aydan Ovulasyonun testi ile yumurtalamamı yakaladım sizce olur mu acaba
Öyle yapmaya çalışıyorum ya inşallah olur iki gündür bakıyorum koyu çöküyor hatta test yanmıştır diye 2 defa yapıyorum oda koyu çöküyor ama bir anda yükseldi nasıl birsey se ondan önceki gün hafif silikti ertesi gün yaptım direk koyu oldu hatta resimlerini atayım fotoğrafta silik çkyo ama ikiside çok koyuyduHayırlısıyla olur canım sen günlerini değerlendirmeye özen göster her ne rahatsızlık olursa olsun Allah bilir herşeyi ovulasyon testi yapmaya devam et bir kaç gün yumurtanın çatladığı günden itibarinde 2 gün daha değerlendirin
Aaaa hailemisin ay inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder sağ Salim kucağına almayı nasip etsinAğrılarında yumurtlama ağrısı olabilir yüksek ihtimalle aynı belirtileri bende yaşadım bu ay yumurtlamadan 6 gün geçti benimde dün akşam kendi yaptığım yemeğin kokusuna tahammül edemedim yemeyi bırak bu sabah mutfağa dahi giremedim mide bulantısından
Gayet güzel görünüyo denemeye devam bunalmadan sıkılmadanÖyle yapmaya çalışıyorum ya yanmıştır diye 2 defa yapıyorum oda koyu çöküyor ama bir anda yükseldi nasıl birsey se ondan önceki gün hafif silikti ertesi gün yaptım direk koyu oldu hatta resimlerini atayım fotoğrafta silik çkyo ama ikiçok koyuydu
Ah ahhh bi bilsem daha 8 günüm var adeteAaaa hailemisin ay inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Valla aşırı bunaltıcı bir durum ama bu ay kendimi sıkıcam zorluycam inşallah olurda belki saçmalık ama yada pskoloji benim mide bulantım var ya böyle midem karışıyor aşıkmış olursun ya öyleGayet güzel görünüyo denemeye devam bunalmadan sıkılmadan
Ayyy hadi bakalım yaaaa inşallah hamilsindir yaaa birde obulasyon testi de hamileliği gösteriyormuş söyle bi 5 gün kala yap bakalımAh ahhh bi bilsem daha 8 günüm var adete
Onu bende duydum ama bende senin gibi çok üstüne düşüyorum yaklaşık bir senedir yedim kendimi çocuk die psikolojim bozulmaya başladı yani kendime bu ay söz verdim adetim geçikince yapıcam die insan çok hayal kırıklığına uğruyor çünküAyyy hadi bakalım yaaaa inşallah hamilsindir yaaa birde obulasyon testi de hamileliği gösteriyormuş söyle bi 5 gün kala yap bakalım