Gebelikte de koyulaşır sanırım 3-4 gün var bataMerhaba kızlar
Bu ay ovulasyon testinde 10. Gün pozitifi görüp değerlendirmiştik,bugün 21. Günüm yine koyulaşmaya başladı,pozitife çok yakın görünüyor,sizce iki kere mi yumurtluyorum?bu dönem antibiyotik kullanıyorum dişimden dolayı onun etkisiyle pozitif çıkma ihtimali var mı?
Yok Canım 23ü daha çok var,hamilelik belirtim de yok,göğüslerim hassaslaşır benim gebelikte,hiçbir ibare yok yani gebeliğe dairGebelikte de koyulaşır sanırım 3-4 gün var bata
canim isteersen tekrar et bi daha ama bu pozitif degilEki Görüntüle 2008044
Resim bu,1-2 güne pozitif oluyor genelde böyle olduğunda
canim isteersen tekrar et bi daha ama bu pozitif degilEki Görüntüle 2008044
Resim bu,1-2 güne pozitif oluyor genelde böyle olduğunda
Evet pozitif demedim 1-2 güne pozitif olacak gibi dedimcanim isteersen tekrar et bi daha ama bu pozitif degil
Sanmıyorum canım hiç belirtisi yok.yarın da yapayım bakalım ne çıkacak,bence yarından sonra silikleşmeye başlarGebelik de olAbilir ama
Gün sayısı fazla geldi banaSanmıyorum canım hiç belirtisi yok.yarın da yapayım bakalım ne çıkacak,bence yarından sonra silikleşmeye başlar
21. Gün olması değil mi?geçen ay 27. Gün görmüştüm çift çizgiyi ama o Zaman kimyasal gebelik sonrası diye düzenim şaştı diye düşünmüştüm.vücudum şaşırtıyor beni.gebelik ovulasyon testinde kaç gün önce görünmeye başlıyor acaba?Gün sayısı fazla geldi bana
Kuzum erken görülüyor olabilir bende gebelik Yok ama bende yaptım bugün sana atıyım21. Gün olması değil mi?geçen ay 27. Gün görmüştüm çift çizgiyi ama o Zaman kimyasal gebelik sonrası diye düzenim şaştı diye düşünmüştüm.vücudum şaşırtıyor beni.gebelik ovulasyon testinde kaç gün önce görünmeye başlıyor acaba?
Ovulasyonu silik çıkıp hamile olan da vardı forumda okumuştum.kan testi yaptırsana yarın da regl olmazsan,onda kesin belli olur var ya da yok ona göre devam edersin33. Gün bugün bat 11 haziran dı olmadım ama gebelik testi negatif
Aynen canım denek istediğim senin koyu ise ihtimal artıyor ben bazen geç oluyorum o yüzden beklemedeyimOvulasyonu silik çıkıp hamile olan da vardı forumda okumuştum.kan testi yaptırsana yarın da regl olmazsan,onda kesin belli olur var ya da yok ona göre devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?