- 12 Ağustos 2023
- 311
- 399
- 26
Kesimlikle ağrı ve akıntı yumurtanın çatladıgını gösteriyor bence testlerden daha güvenilir bi durum değerlendirmeye devam edin bir iki gün daha hayırlısı rabbimden çift cizgilerinizide görelim hayırlısıylaDün ağrıdan kıvrandım bugün hiç birşeyim yok yani testle ve belirtiyle ağrı ve akıntıyla dünü pik kabul ediyorum
Aminnn hepimize inşallah hepimizeeeKesimlikle ağrı ve akıntı yumurtanın çatladıgını gösteriyor bence testlerden daha güvenilir bi durum değerlendirmeye devam edin bir iki gün daha hayırlısı rabbimden çift cizgilerinizide görelim hayırlısıyla
Bugünde böyleeKesimlikle ağrı ve akıntı yumurtanın çatladıgını gösteriyor bence testlerden daha güvenilir bi durum değerlendirmeye devam edin bir iki gün daha hayırlısı rabbimden çift cizgilerinizide görelim hayırlısıyla
Çatlama olmuş canım hadi inşallah tutmuş olsunBugünde böylee
Ya dün pik mi değil mi anlamadım ben dün tam koyı değil gibide koyu gibideÇatlama olmuş canım hadi inşallah tutmuş olsun
Bence pik olmuş ama tam koyulaşmayabılıyor saatlik bile farkediyo ccanımYa dün pik mi değil mi anlamadım ben dün tam koyı değil gibide koyu gibide
Biz 3-4 günü değerlendirdik hayırlısı
Teşekkğr ederimmmBence pik olmuş ama tam koyulaşmayabılıyor saatlik bile farkediyo ccanım
Bence pik olmuş ama tam koyulaşmayabılıyor saatlik bile farkediyo ccanım
Evet çatlamış gibi duruyorT Turkanmammadova bilen bir hanımefendi saatlik farkedebilir dedi sanırım öyle :) dün konuşuyorduk
batımı hesaplayamıyorum yaCoocoo varmı belirti falan ne durumdasın
Pikten sonra 14 gün mü sayıyorduk yoksa çatlamadan sonramı 14 dü bende bu ay ilk defa yapacağımbatımı hesaplayamıyorum ya
hasta oluyorum grip gibi halsizim
bel fıtığım kötü ve kasık ağrım var
yani bunları belirti sayamıyorum gibi
işte onu bende emin olamadımPikten sonra 14 gün mü sayıyorduk yoksa çatlamadan sonramı 14 dü bende bu ay ilk defa yapacağım
İnş regl olmazsında bilemeyizişte onu bende emin olamadım
ay amin hadi bakalım bence ben değerlendirilmesi gereken tüm günleri değerlendirdim ujjsjaj gerisi nasip artıkİnş regl olmazsında bilemeyiz
İnş regl olmazsında bilemeyiz
23 veya 24 ü bat gibi geldi bana testi ne zaman yapmayı planlıyorsın
Erken şuan değil mi ya hafta sonu yaparım belki veya gecikmeyi beklerim23 veya 24 ü bat gibi geldi bana testi ne zaman yapmayı planlıyorsın
döngünün 27. günü batı 23 ü kabul etsem23 veya 24 ü bat gibi geldi bana testi ne zaman yapmayı planlıyorsın