- 4 Aralık 2024
- 306
- 180
- 18
- 36
Anladım ben bugün tesadüf ınstagram da denk geldim bayan ovulasyon testi yapmış koyu çıkıyormuş şaşırmış tekrar tekrar yapmış içine şüphe düşmüş gebelik testi de üç adet yapmıştı üçü de net kırmızıydı eğer imkanınız varsa gebelik testiyle deneyin içiniz rahat etsinEv
Evet gebelik için ovulasyon var diye tekrarladim çok silik çıktı
İşte bende silik çıktı umudum kalmadıAnladım ben bugün tesadüf ınstagram da denk geldim bayan ovulasyon testi yapmış koyu çıkıyormuş şaşırmış tekrar tekrar yapmış içine şüphe düşmüş gebelik testi de üç adet yapmıştı üçü de net kırmızıydı eğer imkanınız varsa gebelik testiyle deneyin içiniz rahat etsin
Ha şimdi anladım belki daha yeni olduğu için silik olabilir yarın birde gebelik testi yapın ona göre emin olursunuzOnlar yumurtlama değerlendirme yaptım 6 gün geçti tekrar ovulasyon yaptim silik çıktı ama adete yakın koyulaşırsa hamilelik oluyormuş diye duydum böyle çıktı
Umudunuzu yitirmeyin daha adet gününüz bile gelmemiş belki vardır inşallahİşte bende silik çıktı umudum kalmadı
Öyle yapıyım arık yumurtlamadan 7 gün sonra cikar mi erken gebelik testi alsamHa şimdi anladım belki daha yeni olduğu için silik olabilir yarın birde gebelik testi yapın ona göre emin olursunuz
Evet öyle de acele ediyoruzUmudunuzu yitirmeyin daha adet gününüz bile gelmemiş belki vardır inşallah
Bende ovulasyon takibi yaptım ama 6 gün test için çok erken en az 10 gün geçmesi gerekiyor çünkü döllenme süresi yerleşmesi en az 6 yada 7 gün sürüyor sonra idrara geçmesi derken daha birkaç gün bekleyin bakalım umarım hamilelik olmuştur Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahEvet öyle de acele ediyoruz
Amin inşallah evet bekliyelim inşallah olurBende ovulasyon takibi yaptım ama 6 gün test için çok erken en az 10 gün geçmesi gerekiyor çünkü döllenme süresi yerleşmesi en az 6 yada 7 gün sürüyor sonra idrara geçmesi derken daha birkaç gün bekleyin bakalım umarım hamilelik olmuştur Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
7 gün erken 9 olsa neyse ama acele etmeyin sabırla bekleyelim bende haftaya perşembe günü yapmayı düşünüyorumÖyle yapıyım arık yumurtlamadan 7 gün sonra cikar mi erken gebelik testi alsam
Haydi inşallah canım bu yıl bizim yilimizdir7 gün erken 9 olsa neyse ama acele etmeyin sabırla bekleyelim bende haftaya perşembe günü yapmayı düşünüyorumçünkü 9. Gün oluyor bakalım
Amin amin inşallah dilerim bu yıl mucizelerimize kavuşuruz sağlıklı bir şekildeHaydi inşallah canım bu yıl bizim yilimizdir
Onu aldım zaten çok duydum ben de. Adet döngüm çok düzenli değil 32 günde bir gibi. 30 aralıkta reglim bitti 13 ocakta teste başladımBir gebenin günlüğünü çok öneriyorlar onu da duydunuz mu bilmiyorum umarımkaçırmamışsınızdır kaç günde bir adet oluyorsunuz
Anladım inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah ama regliniz biter bitmez başlamanız gerekiyor bazen yumurtlama dönemi aydan aya da değişiklik gösterebiliyor ondan dolayı teste adet biter bitmek başlamak gerekiyor işimizi sağlama alalım gerisi takdiri ilahi inşallahOnu aldım zaten çok duydum ben de. Adet döngüm çok düzenli değil 32 günde bir gibi. 30 aralıkta reglim bitti 13 ocakta teste başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?