Ovülasyon testimin çizgileri hemen çıkmıyor?

Ev

Evet gebelik için ovulasyon var diye tekrarladim çok silik çıktı
Anladım ben bugün tesadüf ınstagram da denk geldim bayan ovulasyon testi yapmış koyu çıkıyormuş şaşırmış tekrar tekrar yapmış içine şüphe düşmüş gebelik testi de üç adet yapmıştı üçü de net kırmızıydı eğer imkanınız varsa gebelik testiyle deneyin içiniz rahat etsin

İşte bende silik çıktı umudum kalmadı

Onlar yumurtlama değerlendirme yaptım 6 gün geçti tekrar ovulasyon yaptim silik çıktı ama adete yakın koyulaşırsa hamilelik oluyormuş diye duydum böyle çıktı
Ha şimdi anladım belki daha yeni olduğu için silik olabilir yarın birde gebelik testi yapın ona göre emin olursunuz

Evet öyle de acele ediyoruz
Bende ovulasyon takibi yaptım ama 6 gün test için çok erken en az 10 gün geçmesi gerekiyor çünkü döllenme süresi yerleşmesi en az 6 yada 7 gün sürüyor sonra idrara geçmesi derken daha birkaç gün bekleyin bakalım umarım hamilelik olmuştur Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin inşallah evet bekliyelim inşallah olur

Bir gebenin günlüğünü çok öneriyorlar onu da duydunuz mu bilmiyorum umarım kaçırmamışsınızdır kaç günde bir adet oluyorsunuz
Onu aldım zaten çok duydum ben de. Adet döngüm çok düzenli değil 32 günde bir gibi. 30 aralıkta reglim bitti 13 ocakta teste başladım

Onu aldım zaten çok duydum ben de. Adet döngüm çok düzenli değil 32 günde bir gibi. 30 aralıkta reglim bitti 13 ocakta teste başladım
Anladım inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah ama regliniz biter bitmez başlamanız gerekiyor bazen yumurtlama dönemi aydan aya da değişiklik gösterebiliyor ondan dolayı teste adet biter bitmek başlamak gerekiyor işimizi sağlama alalım gerisi takdiri ilahi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…