Hangi test acaba bu?Ben bu ay ilk defa ovulasyon testiyle yaptım benimki digitalli o daha pratik oluyor
İnşallah hayırlı haberi alırsınız, tekrar yapmanıza gerek kalmazBunları da dün yaptım silikleşmişti yani çatlama olmuştu ve yumurtlama yoksa gülen yüz çıkmıyor dün tek yaptım ve bıraktım bu aylık bitti bakalımnasipte varsa olur inşallah
Kendinizde de gözlemleyebilirsiniz aslında. Şeffaf akıntıyla geliyor genelde benim bugün çatladı yumurtam mesela. Ovülasyonla takip ettiğim ay tutmamıştı benim.Birkaç tanesi artımeddi freely yaptım bugün. İnşallah kaçırmamışımdır günü
Clearbluenun ovulasyon testiHangi test acaba bu?
Amin Amin Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah hayırlı haberi alırsınız, tekrar yapmanıza gerek kalmaz
Amin inşallah genelde sabah aynı saatte yap testlerini sabah saat 10 uygun birde iki saat önce sıvı tüketme aynı saatte devam et dilerim güzel sonuçlar alırsın ben günde bir defa yaptım ve aynı saatte yaptım aynı vakitte olmasa farklı sonuçlar ortaya çıkıyorBirkaç tanesi artımeddi freely yaptım bugün. İnşallah kaçırmamışımdır günü
Olabiliyormuş demek ki inşallah kucağınıza almak da nasip olur. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin Amin Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallahben tek tüplüyüm bakalım şansım belki çok yok ama denemek istedim Rabbim ol derse oldurmayanı oldurur inşallah 2 aşılama ve üç tüp bebek yaptım olumsuz oldu bir tüpümü de tüp bebekle hamile kaldım dış gebelik geçirdim ameliyatla beraber alındı öyle yani nasip kısmet inşallah
Sabah ilk idrarla birkaç kez denedim zaten ama hiç sonuç çıkmadı bembeyazdı kullandığım testte de sorun vardı. Bakalım inşallah günü kaçırmamışımdır inşallah tutar bu defa. Çok istiyorumYani sabah ilk idrarla yapma ben genelde saat 7 de tiroid ilacı içtiğim için sadece hap için bir miktar su içiyorum ondan sonra tüketmiyorum birde hep aynı saatte ovulasyon testini yap doğru sonuçları alırsın inşallah
İlk idrar olmuyacak mesela sabah ilk idrarınızı yapın lavaboya normal sonra diyelim iki saat falan sıvı da olmasa idrar sıkışıklığı olmayacaktır saat 10 da devamlı yap belki test mi iyi değil o da olabilirSabah ilk idrarla birkaç kez denedim zaten ama hiç sonuç çıkmadı bembeyazdı kullandığım testte de sorun vardı. Bakalım inşallah günü kaçırmamışımdır inşallah tutar bu defa. Çok istiyorum
Amin Rabbim kalbine gönlüne göre versin herşey gönlünce olsun inşallahSabah ilk idrarla birkaç kez denedim zaten ama hiç sonuç çıkmadı bembeyazdı kullandığım testte de sorun vardı. Bakalım inşallah günü kaçırmamışımdır inşallah tutar bu defa. Çok istiyorum
Evet evet testim sıkıntılı. İlçede yaşıyorum her eczanede bulamıyorum ya da çok seçenek olmuyor. İnternetten aldım da gelmesini bekleyene kadar günü geçirmekten korktuğum için denedim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızİlk idrar olmuyacak mesela sabah ilk idrarınızı yapın lavaboya normal sonra diyelim iki saat falan sıvı da olmasa idrar sıkışıklığı olmayacaktır saat 10 da devamlı yap belki test mi iyi değil o da olabilir
Bir gebenin günlüğünü çok öneriyorlar onu da duydunuz mu bilmiyorum umarımEvet evet testim sıkıntılı. İlçede yaşıyorum her eczanede bulamıyorum ya da çok seçenek olmuyor. İnternetten aldım da gelmesini bekleyene kadar günü geçirmekten korktuğum için denedim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba ben yumurtlama gördüm çatladı değerlendirme yaptım bugün ovulasyon testi aynı saatte tekrarladım adete yakın koyu çıkıyormuş hamilelik varsa hiç çıkmadı yani olmadı mı yumurtlamanin 6 günü denedimAdetliyken önceden internetten sipariş verseniz kafanız rahat olur birde kaç günde geliyor kargo onu hesap ederek sipariş verin ki size de sıkıntı olmasın dilerim Rabbimin izniyle en kısa zamanda güzel müjdeli haberler alırsın hayırlı sağlıklı evlatların sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
Yani gebelik için mi yaptınız testiMerhaba ben yumurtlama gördüm çatladı değerlendirme yaptım bugün ovulasyon testi aynı saatte tekrarladım adete yakın koyu çıkıyormuş hamilelik varsa hiç çıkmadı yani olmadı mı yumurtlamanin 6 günü denedim
Üstteki koyu çıkmışMerhaba ben yumurtlama gördüm çatladı değerlendirme yaptım bugün ovulasyon testi aynı saatte tekrarladım adete yakın koyu çıkıyormuş hamilelik varsa hiç çıkmadı yani olmadı mı yumurtlamanin 6 günü denedim
Evet gebelik için ovulasyon var diye tekrarladim çok silik çıktıYani gebelik için mi yaptınız testi
Onlar yumurtlama değerlendirme yaptım 6 gün geçti tekrar ovulasyon yaptim silik çıktı ama adete yakın koyulaşırsa hamilelik oluyormuş diye duydum böyle çıktıÜstteki koyu çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?