• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testimi yorumlayacak kızçe var mıııı

Firdevshanimm

⭐️
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
437
332
18
IMG_6881.webp

Merhaba kızlar sizce çatlama olmuş mu? Teste devam etmeli ve değerlendirmeli miyim?

Aynı günde pik görmüşüz hayırlı sonuçlar elde ederiz inşallah.. Benim son yaptığım 4 saat sonra yaptım baya beklemiş oldum evde değildim acaba o yüzden mi böyle tam silik değil yoğunluktan dolayı mı anlamadım tekrar yapayım bende teşekkür ederim 🙏🏻

Bunlar hakkın da hiç bir bilgim yok teste başladık ya silik çıktı mesela çizgide ikinci çizgi o zaman ilişki olmuyor mu hangi günler de iliski olmasi gerekiyor yardımcı olabilir misiniz bana da 🙂
Merhaba tatlım ikisi de aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama olgunlaşmış demek oluyor. Ertesi gün pik çıkması lazım pik ne demek batırdığımız yöndekinin daha da kırmızı olması (her zaman silik çıkan yer) bu da çatlamak üzere olduğunu söylüyor. Bu dönemlerde ilişki olursa hamile kalma olasılığımızın en yüksek olduğu zamanlar 🌸 Bir diğer önemli şey ise çift çizgiden sonra pik olmasını kaçırabilirsiniz gün içinde de büyüyüp çatlayabilir önemli olan çatlama bu çatlamada pik gördüğümüz tarafın silikleşmeye başlaması o günde mukakkak değerlendirmek lazım. Yani yumurtlama gördük, olgunlaştı çatlamak üzere olduğunu gördük, sonra silikleşti çatlama olduğunu gördük. Sonrası Allah’ın mucizesi inşallah 🙏🏻🙏🏻
Siz yine de yumurtlama zamanına kadar 2 günde bir ilişkiye devam edin genelde böyle yapıyorlar hayırlısı olsun 🌸💖

Merhaba tatlım ikisi de aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlama olgunlaşmış demek oluyor. Ertesi gün pik çıkması lazım pik ne demek batırdığımız yöndekinin daha da kırmızı olması (her zaman silik çıkan yer) bu da çatlamak üzere olduğunu söylüyor. Bu dönemlerde ilişki olursa hamile kalma olasılığımızın en yüksek olduğu zamanlar 🌸 Bir diğer önemli şey ise çift çizgiden sonra pik olmasını kaçırabilirsiniz gün içinde de büyüyüp çatlayabilir önemli olan çatlama bu çatlamada pik gördüğümüz tarafın silikleşmeye başlaması o günde mukakkak değerlendirmek lazım. Yani yumurtlama gördük, olgunlaştı çatlamak üzere olduğunu gördük, sonra silikleşti çatlama olduğunu gördük. Sonrası Allah’ın mucizesi inşallah 🙏🏻🙏🏻
Siz yine de yumurtlama zamanına kadar 2 günde bir ilişkiye devam edin genelde böyle yapıyorlar hayırlısı olsun 🌸💖
Anladım canım çok teşekkür ederim 🙂

Back
X