Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 kasım baslangıc 25 kasım bitis son adetimin
21 kasım baslangıc 25 kasım bitis son adetimin
Anladim canim tesekkur ederim yardimci oldugun icinCnm hepsi aynı derken 3 le 4 aralık pik yapmış diğerleri degil
Anladim canim cok sagol yardimci oldugun icinCanım yumurtanın geliştiği dönemdesin bence devam ediyor iki kez de çatlamış olabilir sen devam et gün aşırı birlikteliğe umarım hayırlı haberleri alırsın ☺
Amladim canim simdi pik yok demi benim testlerdeCanim Bu testler cok hasas sanirim oyuzden cift cizgi cok cikiyodur pik olmasi icim t nin c den koyu olmasi gerekiyo Eki Görüntüle 2561746
Bu sekilde
Hayir canim pik oldugu zamana saana gonderdigim testeki gibi t koyu c silik olucak yapmaya devam et sen ve bu testlerden bidaha alma sana tavsiyrm bunlar cok hasas ve fazlasiyla cift cizgi cikip insanin piskolojisini bozuyo bizzat yasadimAmladim canim simdi pik yok demi benim testlerde
Tamam caim com teskkur ederim tavsiyen icinHayir canim pik oldugu zamana saana gonderdigim testeki gibi t koyu c silik olucak yapmaya devam et sen ve bu testlerden bidaha alma sana tavsiyrm bunlar cok hasas ve fazlasiyla cift cizgi cikip insanin piskolojisini bozuyo bizzat yasadim![]()
Rica ederim canim mTamam caim com teskkur ederim tavsiyen icin
Merhaba
Canim internetten veya inst sayfalarinda satiuolar ben oradan aldim adet bitiminde basliyosun bu testi yapmaya yumurtlama oldugunda ikinci cizgi koyu cikiyorMerhaba
Nasıl yapılıyorm neyi sonuçluyorsunux yardımcı olur musun bende hamile olmak istiyorum