• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep yaptığında ovülasyon testi koyu muydu? Benim de bir düşüğüm var maalesef ama 8 9 ay geçti üstünden.
Ben de bir düşük yaptım. Iki gün önce gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı, henüz kan testi vermeye cesaretim yok. Dün ovulasyon yaptım ve sizinki gibiydi. Hamilelikte böyle çıkıyor ovulasyon testi

Bende kan verdim sonuç yarın inşallah
İnşallah hayırlı haberler alırsınız :) düşükten sonra insan her şeyden kuskulaniyor. Su an mesela defalarca gebelik testi yapmama rağmen hamile olduğumu kabul edemiyorum :D inşallah perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum ben de bir şey çıkmazsa inşallah

İnşallah hayırlı haberler alırsınız :) düşükten sonra insan her şeyden kuskulaniyor. Su an mesela defalarca gebelik testi yapmama rağmen hamile olduğumu kabul edemiyorum :KK70: inşallah perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum ben de bir şey çıkmazsa inşallah
Siz ne zaman öğrendiniz? Benim adetim 10 gün geçti valla.

Siz ne zaman öğrendiniz? Benim adetim 10 gün geçti valla.
Benim daha iki gün geçti. Çok yeni yani, hayırlısı bakalım kan testi verdiğimde anlaşılır sağlıklı mi değil mi. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Back
X