- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Birisi pik değil dedi de şaşırdım.Evet şuanda pik canım
Bence pik çünkü bu kadar koyu olduğu zaman yumurtalama günü oluyormuş bende burada öğrendimBirisi pik değil dedi de şaşırdım.
Teşekkür ediyorumBence pik çünkü bu kadar koyu olduğu zaman yumurtalama günü oluyormuş bende burada öğrendim
Pik degerlendirin testi devam edinTestim pik olmuş mu?
Teste devam etmen gerekiyor. T çizgisi soluklaştığı andan itibaren 3 gün ilişki olması gerekiyorTestim pik olmuş mu?
Normalde yapardım ama adetim 4 gün geçti.. Pik olması beni şaşırttı bu yüzden.Bugun ve önümüzdeki en az 3-4 günü değerlendirmenizi tavsiye ederim
Gebelik testi yap bendede böyleydi hamileymisimNormalde yapardım ama adetim 4 gün geçti.. Pik olması beni şaşırttı bu yüzden.
Kan testi verdim canım bugün. Ne belirtiler vardı sende? Bende adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yok neredeyseGebelik testi yap bendede böyleydi hamileymisim
Canım benim başımda agri girip çıkıyordu arada ağzım bigun çok acilasti geçti birde akıntım azdı ama geliyodu adete yakın kesilir ben adetten 3 gün önce öğrenmiştim ovu hep koyuydu silik çıktı gebelik testi gidip kan verdim 200 kusurdu ama malesef düşük yaptım hayırlısı inşallah hakkında hayirliysa bu ay tutar banada dua et bende beklemedeyimKan testi verdim canım bugün. Ne belirtiler vardı sende? Bende adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yok neredeyse
Sonucun çıkınca haberdar etKan testi verdim canım bugün. Ne belirtiler vardı sende? Bende adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yok neredeyse
Ne kadar zamandır istiyorsun? Yine ovülasyon yaptım kanı yarına kadar öğrenemem. Hiç umudum da yok aslında ama işte.Canım benim başımda agri girip çıkıyordu arada ağzım bigun çok acilasti geçti birde akıntım azdı ama geliyodu adete yakın kesilir ben adetten 3 gün önce öğrenmiştim ovu hep koyuydu silik çıktı gebelik testi gidip kan verdim 200 kusurdu ama malesef düşük yaptım hayırlısı inşallah hakkında hayirliysa bu ay tutar banada dua et bende beklemedeyim ❣
Canım temmuzda oldum bir adet oldum bı ay gene denemeye başladım nasip kısmet bakalım geç yumurtladim bu ay kürtajdan vücut sasiyo malumNe kadar zamandır istiyorsun? Yine ovülasyon yaptım kanı yarına kadar öğrenemem. Hiç umudum da yok aslında ama işte.
Hep yaptığında ovülasyon testi koyu muydu? Benim de bir düşüğüm var maalesef ama 8 9 ay geçti üstünden.Canım temmuzda oldum bir adet oldum bı ay gene denemeye başladım nasip kısmet bakalım geç yumurtladim bu ay kürtajdan vücut sasiyo malum
Canım ovulasyonda piki gördükten 12 gün sonra koyulasmaya başlamıştı ve gittikçe koyulasti adete 3 gün kala t c den koyuydu sen niye düşürdün kürtaj oldun muHep yaptığında ovülasyon testi koyu muydu? Benim de bir düşüğüm var maalesef ama 8 9 ay geçti üstünden.
Bugünki ovülasyon testim de bu şekilde..Canım ovulasyonda piki gördükten 12 gün sonra koyulasmaya başlamıştı ve gittikçe koyulasti adete 3 gün kala t c den koyuydu sen niye düşürdün kürtaj oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?