Ovülasyon testimi yorumlar mısınız? Yumurtam çatlamış mı oluyor bugün ?

Canım merhaba birşey sorabilir miyim benimde adetim gecikmişti 27.gün olurum ama 32.gün ovülasuon pozitif çıktı bana göre yani direk önce t çizgisi belirdi ama kadına sordum bir de doktora pkostan dolayıdır yumurtlama yok dedi sence varmı yokmu kafam allak bullak 2 yıldır yumurtlama yakalamamıstım yumurtladım diye sevinirken bu yanıtlar üzdü bu ara gebelik testi de yaptım negatif

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-21-19-03-00-83_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 70
Tekrarladım fakat bu sefer kaset testle tekrarlarım adetime 5 gün var negatif ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum
Bugün adetine 4 gün mü kaldı yani? O kaset testler adet gecikmeden tespit edemiyor çoğu zaman canım. Yapacaksan Predictor markasının 6 gün önce gösteren testini yapacaksın ya da başka bir erken gebelik testi. Sabredebiliyorsan adet gününü bekle yap istersen. Neler hissediyorsun mesela?

Merhabalar. Tabi yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Son adet tarihiniz ne zamandı? Adet döngünüz düzenli mi? Kaç günde bir adet görüyorsunuz? Testiniz yumurtlamak üzere olduğunuzu gösteriyor. Bugün birliktelik yaşamanızı öneririm gebelik istiyorsanız mutlaka. Polikistik iseniz, bu teşhis edildiyse, doktorunuz haklı olabilir de olmayabilir de. Çünkü, polikistik olanların Lh yumurtlama hormonu her zaman daha yüksek seyreder. Bu da yumurtlama günü ile ilgili kafa karıştırıcı oluyor, sizi çok iyi anlıyorum. Fakat ne olursa olsun, bu şansı değerlendirmenizi öneririm çünkü testiniz yumurtlamak üzere olan bir kişinin testi.

Çok teşekkür ederim en son 20 ekimde adet oldum 27 günde bir olmuştum uzun süre sonra düzensizleşti tabiii. Çok ovülasyn testi kullanmıştım ama hepsi silik çıkıyordu ilk defa böyle çıktı ama çok şükür değerlendirdik zaten inşallah hayırlısıyla tutar. Genelde böyle çıkıyor testlerim bugün de yaptım

Eklentiler

• IMG20221128111433.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 62
Bir d
Bir de yumurtlama diye düşünmemin sebebi ben o ay sağlıklı beslenip kilo vericem dedim ve ful Karnıbahar brokoli ıspanak yedim bilmeden onlar da yumurta kalitesini artııran yiyeceklermşş neyse yine hayırlısı olsun da hayırlısıyla tutunsun inşallah

Yukarıda paylaştığınız iki LH testi fotoğrafı vardı, onları dün mü yapmıştınız? Eğer öyleyse yumurtlama gününüz çok büyük ihtimalle bugün. Bugünü de değerlendirin mutlaka : ) Asıl önemli gün testin en koyu çıktığı günün ertesi günü çünkü.

Yok canım ya o testi geçen pazar ile pazartesi yapmıştım ozamanlar değerlendirmiştim sonra test yapmayı bıraktım zaten doktor öyle söyleyince

Göğüslerim aşırı şişti, bide halsizim uykum geliyo sürekli

Yok canım ya o testi geçen pazar ile pazartesi yapmıştım ozamanlar değerlendirmiştim sonra test yapmayı bıraktım zaten doktor öyle söyleyince
Anladım süper : ) En son paylaştığınız test zaten pozitif değil. Muhtemelen geçen hafta bugün yumurtlamışsınızdır diye tahmin ediyorum o zaman testlere göre. Erken gebelik testinde yumurtlamadan sonraki 9. ve 10. gün itibariyle sonuç çıkıyor. Ben yumurtlamadan sonra 9. günde pozitif testimi görmüştüm. Umarım hayırlısı olur sizin için, iyi şanslar! : )

İnşallah canım yaa bilmiyorum olmadı yarın sabahtan yapmayı düşünüyorum çok teşekkür ederim vakit ayırıp sorularımı cevapladığız için

Göğüslerim aşırı şişti, bide halsizim uykum geliyo sürekli
Gebelik belirtileri bunlar tabi ki ama test yapmadan anlayamayız. Kan tahlili yaptırsanıza aslında siz. Benim gebeliğimde aşırı uyku, halsizlik, göğüslerde hassasiyet, biraz yemeklerden kokulardan rahatsız olma ve ağızda salya artışı çok olmuştu. Öğrenmeden önceki gece de saat 3 civarı uykumdan uyandıracak seviyedi, rahmimde bir cimciklenme hissi yaşamıştım. O işte yerleşme sırasında olan bir hismiş. Kimi kadın hissedebiliyor demişti benim doktorum. Hemen ertesi sabah test yapmıştım anlayıp zaten pozitifti. İçiniz rahat edecekse kan verin, net sonuçtur.

İnşallah yaa bu arada yumurtlamadan sayarak mı 10 gün yoksa çatlamadan sonraki 10 gün mü canım
Yumurtlama testini pozitif gördükten 24 saat sonra yani 1 gün sonra yumurtlamış oluyorsunuz. Yani en son testiniz örneğin geçen hafta Pazartesi yani 21 Kasım'da pozitifse, muhtemelen 22 Kasım Salı yumurtlamış oluyorsunuz. 22 Kasım'dan sonra 10 gün diye düşünün siz. Tabi belki de yumurtanız daha hızlı atılmıştır yani 21'inde. Bu kısım kontrol edemediğimiz, çok da nokta atışı tahmin edemediğimiz kısım : ) Siz 21-22 Kasım gibi yumurtladığınızı düşünün, ona göre sayın.

Tamam canım anladım çok teşekkür ederim inşallah en hayırlı zamanda hayırlı sonuçlar alırım

Maalesef, 3 gün erken regl oldum. Hiçbişey anlamadım, o kanama neydi hele hiç anlamadım. Bitince direk doktora gitmeyi düşünüyorum
Öyle mi? Ben de şaşırdım. Hayırlısı olsun ne diyelim. Umarım bir sonraki ay mutlu haberi alırsınız. Biraz zaman alabiliyor inanın hop diye olmuyor ne kadar tarihlere, yumurtlamaya denk getirsek de. Kızıma 4. denemede hamile kalmıştım ki herşeyi takip ediyorduk ve gayet sağlıklıydık eşim de ben de. Bazen doğru zamanı değilmiş demek diyebilmek gerekiyor. Bu ay biz de hadi 2. bebeğimizi denemeye başlayalım dedik, sadece yumurtlamadan 1 gün önce ilişkimiz oldu, oladabilir olmayadabilir. O yüzden mümkün olduğunca zamana bırakıp, üstüne çok da düşmemek lazım zor da olsa. Herşeyi takip etmeyi bırakıp, doğal süreci yaşadığımız ay hamile kalmıştım. Sanırım stres yapmadığımız zaman gerçekten daha kolay bu iş.

Merhabalar yorumlarınızı okudum aşırı güzel yorumlamanız olmuş ben bile etkilendim bende uzun zaman çocuk istiyorum fakat kürtaj olmuştum olalı 4 ay oldu artık ovulasyona başladım herhangi sıkıntımda yok muamelesini oldum 3 kasımda adet bitti 4 5 6 7 yumurtlama gördüm degerlendiridm fakat belli zaman sonrası kanama oldu başta leke gibi ve ara ara geliyor ilişkiye girmemde 1 kez gene geldi afedersiniz peçeteye silince geliyor bi kaç yorum okudum çatlama sonrası 14 gün sonra yağın diye bekliyorum yaptım test negatifti erken yaptım daha günümü var da o kan neyin kanı çözemedim bi doktor sordum 2 adet arası tutunma olabilir kürtaj sonrasında malesef adet düzensizliğim oldu geö oluyor sizde ne kadar beklemeliyim net sonuçlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…