Çok iyi anlıyorum sizi : ) Karar sizin tabi ki. Nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapmalısınız. Sadece şunu söyleyebilirim; diyelim ki bugün test yaptınız ve negatif çıktı. Bu hamile değilsiniz demek değil. Bu bebek henüz tam yerleşmedi ve vücudunuz henüz testlerin tespit edeceği Beta Hcg hormonunu salgılamaya başlamadı demek. Çünkü yerleşme olmadan, vucüt bu hormonu salgılamaya başlayamaz. Bu yüzden mesela bazen hamileyizdir ama henüz hormon değeri testin tespit edebileceği miktara çıkmadığı için negatif olur sonuç. Testi birkaç gün sonra tekrarlarız bu durumda çünkü HCG değeri, sağlıklı bir gebelikte 48 saatte bir 2 katına çıkar. Testi tekrarladığımızda pozitifi görürüz. Ben mesela ilk testimi yumurtlamadan sonra 7.,8. günlerde yapmıştım, negatifti. Ertesi sabah 9. günde yaptım pozitifti : ) Sonra kanda da teyit ettik zaten. Sonuç olarak testiniz negatif çıkarsa, testi ertesi gün tekrarlamanızı öneririm. Tabi bu aşamada erken test kullanmanız şart çünkü normal testler kesinlikle tespit edemez o düşük hormonu. Erken testler daha hassas, yakalayabiliyorlar düşük de olsa değer. Tüm bunların yanında tabi bir ihtimal de gebe olmamanız. Belirtiler psikolojik de olabilir. Hepsine hazırlıklı olup, rahatlamaya çalışmak lazım : ) Bana haber verin mutlaka!