Ay sizden haber bekliyordum merak içinde! Normalde adet döngünüz düzenli mi? Kaç günde bir adet görüyorsunuz mesela? Predictor markasının erken gebelik testi piyasadaki en iddialı olan test. Ben o test ile epey erken öğrenmiştim. Eğer erken bakmak sizi daha çok germeyecekse ben alın bir tane bakın derim. Göğüs hassasiyeti gebelik belirtisidir ama aynı zamanda adet belirtisi de olabiliyor o yüzden net birşey söylemek zor. Kanama devam ediyor mu? Yoğunluğu nasıldı? Eğer az az damlalar halinde, açık renk ise yerleşme kanaması olması çok muhtemel çünkü tam yerleşmenin olduğu günlerde başlamış. Yerleşme kanaması korkulanın aksine sağlıklı bir belirti aslında :) Bebek oluştu ve rahme tutunmaya çalışıyor ve oradaki dokuyu biraz zorluyor. O kasık ağrısı, hafif lekelenme, batma, karıncalanma, cimciklenme gibi hisler, göğüs hassasiyeti vs çok klasik belirtiler zaten. Bende bir de aşırı ağızda salya artışı olmuştu. O çok belirgin bir belirtiydi benim için. Bir de özellikle akşam üzeri saatleri vuran uyku hissi, aman Allah, kafam düşüyordu önüme! Ya benim içime çok doğdu. Genelde de yanılmam, umutlandırmak da istemem ama bence siz hamilesiniz. : )