Ay hadi bakalım inşallah bebiş geliyodur hayırlısıyla sağlıkla çok sevindimAkşama doğru test yaptım ama çok hayali bi çizgi gibi bişey vardı bide sıkışık değildim şaşı oldum bakmaktanartımed di pek güven olmadığını söylüyorlar yarın sabah labonunki var onu yapayım diyorum aslında iki gün daha sabretmek istiyorum ama daha önce olmayan şeyler oluyor şuanda rahmimde sürekli bi batma yarında adet olmazsam değerlendireceğim bakalım test yapmayı sen ne yaptın
Ama ben bu ay hayırlısıysa eğer çok olmasını istiyorum 5 gün sonra kızımın doğum günü ve uzun süredir bi kardeşi olsun çok istiyordu süpriz yapmak istiyorum 2 sene eşim çok ağır ilaç tedavisi gördü o yüzden düşünememiştik
Çok sağolun çok teşekkür ederim, her şey bizim için nasip eden de etmeyen de Rabbim, hikmetinden sual olunmaz tabi ben elimden geleni yapacağım gerisi Rabbime kalmış. İlk gebeliğim kötü sonuçlanınca psikolojik olarak kötüydüm ama artık daha iyiyim önüme bakıyorum ümidimi kaybetmiyorum olacak Allahın izniyleSakın takma kafana canım bişey herşey olacağına varıyor kontrollerini ihmal etme prolaktini yükselten yiyeceklerden de uzak dur az çok süreci ve vücudunu tanımışsındır artık ama sakın stres yapma en büyük etken bu bence
Merhabalar sonuç ne oldu ne yaptınızAmin canım inşallah hayırlı haberlerle gelelim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?