Ayy canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızCanım bende bu ayın 7.sinde yapmaya başladım ve bugün şeffaf uzayan akıntı ve kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrı hissedince akşam 6.30da yaptığım testim seninki gibi çıktı. Burda araştırdığım kadarıyla yumurtlamış oluyoruz ve silikleşmeye başlayıncada yumurtamız çatlamış oluyor benimde ilk deneyimim inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Seninki benimkine kıyasla daha pik duruyor bence bu kesin yumurtlama gibi hadi hayırlı haber verirsin inşallah canımAttım canım dün yapamamıştım bugün şüphelenince yaptım ağrı sızı bekliyordum bu şekilde çıktı
Evet ona dikkat ettim bugün iki kez yaptım gündüz yaptığım silikti akşam 6 dan sonra yaptığım belirgindi çünkü bayadır sıvı almamıştım ve idrara sıkışıktım. Yarın da aynı şekilde yapacağım inşallahEvet canım şu saatlerde daha yoğun hissetmeye başladım ağrıları. Testten teste de farkediyo koyulukları yatmadan bidaha yap istersen sabah biraz silik akşam tam koyu olan testler gördüm burda sıvı alımına dikkat et yapmadan önce en az iki saat sıvı içmemeye dikkat et
Evet haklısın değerlendirmek lazım canımYarına daha koyulaşacaktır o zaman canım bugünüde ihmal etme ne olur olmaz ortamda sperm bulunsun hayırlısıyla gelsin inşallah cicivler
27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyimKaç yaşındasın canım ilk gebeliğin mi olacak? Ben 35 yaşındayım 9 yaşında bi kızım var kardeş istiyo onuda zor bulmuştuk şimdi kardeş için düştük yollara geçen ay denedik olmadı buayda ovülasyonla takip edeyim kaçırmayım günleri dedim 35 günü buluyor adetlerim.
Amiin inşallah çok sağolun. Ben de son bikaç aydır yememe içmeme dikkat ettim hareket ettim yürüyüş yaptım ve bol incir tükettim ama benimki tazeydi belki bu yaptıklarımın etkisi de olabilir. Eğer bu ay olmaz da regl olursam ben de çörekotu bal tarçın kürünü denemek istiyorum burda çok faydasını gören olmuşGünlük 2 tane aç karnına bi sabah bi akşam kuru incir yedim yarım avuçta ay çekirdeği normalde ağrı hissetmezdim buay iki taraftanda ağrım var testte baya koyu şifa oldu sanırım sendede pko varmış canım incir kürünü yapmaya üşendim yedim bende aksatmadan hergün sende ye inşallah hayırlı haberleri alırız bu ay
İnşallah hayırlı haberler veririzGünlük 2 tane aç karnına bi sabah bi akşam kuru incir yedim yarım avuçta ay çekirdeği normalde ağrı hissetmezdim buay iki taraftanda ağrım var testte baya koyu şifa oldu sanırım sendede pko varmış canım incir kürünü yapmaya üşendim yedim bende aksatmadan hergün sende ye inşallah hayırlı haberleri alırız bu ay
Merhabalar yumurtlamayı değerlendirmiştiniz durumunuzu merak ettim ne yaptınızGünlük 2 tane aç karnına bi sabah bi akşam kuru incir yedim yarım avuçta ay çekirdeği normalde ağrı hissetmezdim buay iki taraftanda ağrım var testte baya koyu şifa oldu sanırım sendede pko varmış canım incir kürünü yapmaya üşendim yedim bende aksatmadan hergün sende ye inşallah hayırlı haberleri alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?