• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi anlayamıyorum, hala yumurtlamamış olmam normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tothestarsandback

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
180
126
23
28
Merhabalar,

Son adet tarihim 12 aralık reglim 6 gün sürdü yani 18 aralıkta bitti. Ovulasyon testini 11.günden itibaren yapmaya başladım ama bir türlü koyuluk göremedim. Şuan 21.günümdeyim hala çatlamanın olmamış olma ihtimali var mı? (İlk defa bu testi kullanıyorum) PKO var. Çok anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 671
  • image.jpg
    image.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 489
Merhabalar,

Son adet tarihim 12 aralık reglim 6 gün sürdü yani 18 aralıkta bitti. Ovulasyon testini 11.günden itibaren yapmaya başladım ama bir türlü koyuluk göremedim. Şuan 21.günümdeyim hala çatlamanın olmamış olma ihtimali var mı? (İlk defa bu testi kullanıyorum) PKO var. Çok anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Canım bu testi kullanmadım hiç bilmiyorum ama 15.gün bana yumurtlama gibi geldi. Pcolular genelde geç yumurtlayabiliyor benim bildiğim. Eğer hamile olmadığına eminsen (bu çok çok önemli) yumurtlama tetikleyen masajlar var onları yapabilirsin

Canım bu testi kullanmadım hiç bilmiyorum ama 15.gün bana yumurtlama gibi geldi. Pcolular genelde geç yumurtlayabiliyor benim bildiğim. Eğer hamile olmadığına eminsen (bu çok çok önemli) yumurtlama tetikleyen masajlar var onları yapabilirsin
15.gün ilk yaptığımda bu kadar koyu değildi test kaldiktan sonra daha koyu oldu o yüzden bende şüpheye düştüm 🤷🏻‍♀️ İlk testler artimed son günler laboquick

15.gün ilk yaptığımda bu kadar koyu değildi test kaldiktan sonra daha koyu oldu o yüzden bende şüpheye düştüm 🤷🏻‍♀️ İlk testler artimed son günler laboquick
Ben de laboquick kullanıyorum ama sizinkiler biraz dağılmış duruyor beklemekten de olabilir tabi ama sadece 3 damla idrar damlatmaya özen gösterin. Dediğim gibi hamilelik yoksa masaj yapın çok etkili oluyor. Muhtemelen pcolu olduğunuz için yumurtlama gecikmiştir

Back