• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime lütfen bakar mısınız

Siskoyumm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
60
22
18
35
Öncelikle herkese merhaba. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. T hic bir zaman C den koyu olmadi. Yinede yakin olduğu 2 gün oldu. Fotoğraf ekliyorum. Kalp olan günler ilişki oldu. Sizce tutma ihtimali nedir. Çift çizgi siliklesince olmasi gerekiyormus ama eşim vardiyali çalıştığı icin denk gelmedi.
Screenshot_20221107-100816_Gallery.jpg
Screenshot_20221107-100816_Gallery.jpg

1 kasımda pik görmüştüm ilişki olmuştu. Bugün sabah gebelik testim silik çizgi çıktı. Insallah git gide koyulasır. 🧿🧿🧿

31 ekim pik geldi bana ve 1 kasım 2 kasımda çatlama olmuş gebelik testi yaptınızmı

14 aydır evliyiz ağustosta düşük yaptım daha sonra olmadı bir daha doktor ara vermeye gerek yok dedi devam ettik

2 gün sonra tekrarlayın gebelik testini koyulaşma varda kan vermeye gidin bence

Beklenen adet tarihi gectikten 1 gün sonra kan vermeye gidicem ınsallah o gune kadar adet olmam. Silik çizgi cikip sonradan negatif olan cok insan var maalesef yaniltiyor bazi testler. Yarin sabah testi tekrar yapicam bakalim. Fotoğraf cekip paylasim yaparim. Siz ovulasyon takibi bu ay mi yaptiniz.

Bu şekilde çıktı son 3 gündür koyu

Eklentiler

• IMG-20221112-WA0001.jpg
    IMG-20221112-WA0001.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 89
Back