• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime birlikte bakalım lütfennn 🙆🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernanursee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
39
22
8
27
Kızlar merhaba , ilk kez bugun ovulasyon testi yaptım ilk kanamamdan itibaren 18. Günüm sizce pozitif ya da yumurta çatlamış mı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 154
Kızlar merhaba , ilk kez bugun ovulasyon testi yaptım ilk kanamamdan itibaren 18. Günüm sizce pozitif ya da yumurta çatlamış mı
Bugünü yarını ver ertesi günü yani bugünle 3 gün degerlendir yumurtlama olcak canım yakalamıssın pik bu

Yumurtlama var tatlım bugün yarın bir sonraki günü değerlendirin çatlama da 1 veya 2 güne belli olur inşallah sonucunu da hayırlı ve güzel şekilde verirsin🤲🏻🤲🏻

Merhaba acaba mbende yumurtlama daha olucakmi bugunki dun yaptigimdan daha koyu ilk kez yapiyorum ovulasyon testi IMG-20211202-WA0023.jpeg

Yumurtlama var tatlım bugün yarın bir sonraki günü değerlendirin çatlama da 1 veya 2 güne belli olur inşallah sonucunu da hayırlı ve güzel şekilde verirsin🤲🏻
Büşra ‘cım sence çatlama olmuş mu ?

Eklentiler

• 585ABFC2-C4D2-403A-95EE-5D33D1F92414.jpeg
    585ABFC2-C4D2-403A-95EE-5D33D1F92414.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 127
Ben bir sey anlamiyorum yani bunun bir kac gun koyu olmasi iyi birseymi yumurtlama catlama aynimi yani boyle oluyorsa muhakkak catliyor anlamina gelirmi
Şimdi kuzum 1 günde sürebilir 2 günde sürebilir çok normal hatta ayda 2 kere bile olabilir düşün çatlamadan sonra tekrar yumurtlamada görebilirsin ....süreç normal benim de 2 gün sürerdi sonra çatlama olurdu çatlama olunca 2. Çizgi daha silik oluyor... mesela bugün test yaptın ikisi de koyu demi... yarın yapınca bir önceki güne göre koyuluğu gitmişse çatlama olmuş anlamina gelir sen yaptığın testleri atma ya da her gün fotoğraf çek ki koyulaşıyor mu çatlama mı oluyor anlayalım olur mu

Back