- 1 Aralık 2021
- 39
- 22
- 8
- 27
- Konu Sahibi bernanursee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünü yarını ver ertesi günü yani bugünle 3 gün degerlendir yumurtlama olcak canım yakalamıssın pik buKızlar merhaba , ilk kez bugun ovulasyon testi yaptım ilk kanamamdan itibaren 18. Günüm sizce pozitif ya da yumurta çatlamış mı
Regli olucakmışım gibi bel ağrılarım oluyor sanki regliye yaklaşmışım gibi normal mi ?Bugünü yarını ver ertesi günü yani bugünle 3 gün degerlendir yumurtlama olcak canım yakalamıssın pik bu
Teşekkür ederimYumurtlama gibi,yumurtlamadan sonra catlama olursa t cizgisi siliklesmesi lazım
Yumurtlama var tatlım bugün yarın bir sonraki günü değerlendirin çatlama da 1 veya 2 güne belli olur inşallah sonucunu da hayırlı ve güzel şekilde verirsinKızlar merhaba , ilk kez bugun ovulasyon testi yaptım ilk kanamamdan itibaren 18. Günüm sizce pozitif ya da yumurta çatlamış mı
İnşallah olur çok teşekkürüm ederimYumurtlama var tatlım bugün yarın bir sonraki günü değerlendirin çatlama da 1 veya 2 güne belli olur inşallah sonucunu da hayırlı ve güzel şekilde verirsin
Yumurtlamayı hissediyorsun demekki herkesin farklı kimi hiç hissetmez kimi hissederRegli olucakmışım gibi bel ağrılarım oluyor sanki regliye yaklaşmışım gibi normal mi ?
İki çizginin de koyu olması gerekiyormuş sanırım bugünü değerlendir bence yarın da test yap bakalım birlikteMerhaba acaba mbende yumurtlama daha olucakmi bugunki dun yaptigimdan daha koyu ilk kez yapiyorum ovulasyon testi Eki Görüntüle 2963132
Hayirlisi yarinda yaparim ozamanİki çizginin de koyu olması gerekiyormuş sanırım bugünü değerlendir bence yarın da test yap bakalım birlikte
InshAllah guzel haberler alirizİki çizginin de koyu olması gerekiyormuş sanırım bugünü değerlendir bence yarın da test yap bakalım birlikte
Büşra ‘cım sence çatlama olmuş mu ?Yumurtlama var tatlım bugün yarın bir sonraki günü değerlendirin çatlama da 1 veya 2 güne belli olur inşallah sonucunu da hayırlı ve güzel şekilde verirsin
Olmuş kuzum önceki test duruyorsa karşılaştır hatta daha az koyu geldi bana bugünü değerlendirin mutlakaaBüşra ‘cım sence çatlama olmuş mu ?
Teşekkür ederim kuzumOlmuş kuzum önceki test duruyorsa karşılaştır hatta daha az koyu geldi bana bugünü değerlendirin mutlakaa
Merhaba acaba bu catlamami dun yaptigimla ayni gibiOlmuş kuzum önceki test duruyorsa karşılaştır hatta daha az koyu geldi bana bugünü değerlendirin mutlakaa
Yok aynı koyulukta kuzum yumurtlama devamMerhaba acaba bu catlamami dun yaptigimla ayni gibi
Bugün değerlendirme yapabilirsinizMerhaba acaba bu catlamami dun yaptigimla ayni gibi
Ben bir sey anlamiyorum yani bunun bir kac gun koyu olmasi iyi birseymi yumurtlama catlama aynimi yani boyle oluyorsa muhakkak catliyor anlamina gelirmiBugün değerlendirme yapabilirsiniz
Şimdi kuzum 1 günde sürebilir 2 günde sürebilir çok normal hatta ayda 2 kere bile olabilir düşün çatlamadan sonra tekrar yumurtlamada görebilirsin ....süreç normal benim de 2 gün sürerdi sonra çatlama olurdu çatlama olunca 2. Çizgi daha silik oluyor... mesela bugün test yaptın ikisi de koyu demi... yarın yapınca bir önceki güne göre koyuluğu gitmişse çatlama olmuş anlamina gelir sen yaptığın testleri atma ya da her gün fotoğraf çek ki koyulaşıyor mu çatlama mı oluyor anlayalım olur muBen bir sey anlamiyorum yani bunun bir kac gun koyu olmasi iyi birseymi yumurtlama catlama aynimi yani boyle oluyorsa muhakkak catliyor anlamina gelirmi