• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakın kızlar bugün o gün mü (ilk kez yaptım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittin mi doktora inşallah iyi haberlerle gel kuzumz😇
Doktor kontrolümü 14 gün sonrasına aldım erteledim yani Hatay dayım ben İskenderun da burda virüs çok artmış dedi Sağlık Bakanı bende erteledim hem tutmuşsa gebeliği öğrenmiş olurum adetim 2 gün felan gecikmiş oluyor 🙏🐣🙏

Tutar inşallah canım sen denemeye devam et. Çok şükür bir tane evladın var sanırım.insallah ikincide olur. Rabbim hepimize evlat sevgisi ni tatmayi onları buyutebilmeyi nasip etsin
Oğlum kalp hastaıydı 1,5 yaşındayken yani 19 şubatta melek oldu cennette miniğim....

Yaaaa 😍😍😍 inşallah ne olur yıllardır alacaktım ama pkos da önemli olmuyor demişlerdi hep öyle okudum burda hormanlarım aylardır düzgün şükürler olsun adetimde düzenli sayılır buna güvenerek aldım 8. Günüme denk geldi gelişi yaptım valla çoookk heyecanlıyım bumca zaman sonra alılım bahane olsun tutsun bu ay inşallah ne olur yaa bebişim gelsin inşallah
Merhaba pkos olup ovulasyon testiyle gebe kalan çok insan duydum. İnşallah sizde kalırsınız 😊

Back
X