- 5 Mayıs 2020
- 1.792
- 750
- 73
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Amiiinnnn inşallah Allah'ın izniyleBende küre çörek otu yağı da kattım şifalıdır rabbim vesile etsin inşallah canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnnn inşallah Allah'ın izniyleBende küre çörek otu yağı da kattım şifalıdır rabbim vesile etsin inşallah canım![]()
İnşaAllah canım senin oğlun var herlade demi profilden anladım bide canm adete 3 gün kala beta 184 çıkdı nasıl senceAmiiinnnn inşallah Allah'ın izniyle![]()
![]()
darısı başıma tüm isteyenlere inşallah canım
![]()
Beta dan ben çok anlamıyorum fakat adetten önce yapılan kan testinde daha düşük çıkan arkadaşım vardı, geç döllenme yada kız bebiş dediler aklımda kalanlar bunlar,, benim oğlum 19 şubatta melek oldu cennette.. Kalp hastasıydı. Kalp ameliyatı oldu iyileşti. Kalbinden dolayo değil bu süreçte yıprandığı için ciğerleri yüzünden melekİnşaAllah canım senin oğlun var herlade demi profilden anladım bide canm adete 3 gün kala beta 184 çıkdı nasıl sence
Cook üzüldümBeta dan ben çok anlamıyorum fakat adetten önce yapılan kan testinde daha düşük çıkan arkadaşım vardı, geç döllenme yada kız bebiş dediler aklımda kalanlar bunlar,, benim oğlum 19 şubatta melek oldu cennette.. Kalp hastasıydı. Kalp ameliyatı oldu iyileşti. Kalbinden dolayo değil bu süreçte yıprandığı için ciğerleri yüzünden melekoldu.
![]()
Allah razı olsun canım benim.. Bunu yazdıktan sonra giremedim zaten hemen..Cook üzüldümcanım Allah sabırlar versin inşallah ya gerçekten cok üzgünüm şuasn rabbimin vardır bildiği alanda o verende inşallah en kısa zamanda olur canım
![]()
Canım pik olmuş maşallah Allahm bu ay mutlu haberi yaşatsın sana inşallah bende anlıyamadık çatladımı çatlamadı benimde böyleydi ama silinmeye başlamış büyük ihtimal çatlamşOvülasyon testine devam ettim bugğn en uygun saatlerde yaptım, flaşlı ve flaşsız çektim bir bakar mısınız yine acaba, yumurtlama günüm devm ediyor galiba genelde 3 gün böyle çıkarmış, ilk yaptığım en koyu olandı anlayamadım, saatler solda tarih sağda yazıyor... Anlayamadım yumurtam çatladımı çatlicak mı bu arada adetimin bittiğime 9 gün oldu...![]()
Yaa Allah'ım inşallah silinmeye başlamış dimi ben emin olamamıştımCanım pik olmuş maşallah Allahm bu ay mutlu haberi yaşatsın sana inşallah bende anlıyamadık çatladımı çatlamadı benimde böyleydi ama silinmeye başlamış büyük ihtimal çatlamş
VetYaa Allah'ım inşallah silinmeye başlamış dimi ben emin olamamıştım![]()
![]()
Yaa Allah'aCanım pik olmuş maşallah Allahm bu ay mutlu haberi yaşatsın sana inşallah bende anlıyamadık çatladımı çatlamadı benimde böyleydi ama silinmeye başlamış büyük ihtimal çatlamş
Evet canım ilki pik olmuş zaten hemen ertesi gü çatlamıyo benim 2 gün pikdi senin silinmeye bile başlamış
Vet
Evet son testim galiba yarım saat olmadı yapalı, bekledim bekledim bu kadar oldu, silikleşti baya baya, artık yapmama gerek yok benceEvet canım ilki pik olmuş zaten hemen ertesi gü çatlamıyo benim 2 gün pikdi senin silinmeye bile başlamış
Vet
Bencede canım hayrlısı olsun hakkındaEvet son testim galiba yarım saat olmadı yapalı, bekledim bekledim bu kadar oldu, silikleşti baya baya, artık yapmama gerek yok bence
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile olurBencede canım hayrlısı olsun hakkında![]()
Canim pik yapmış duruyor ama pkodan dolayida bu testler pozitif çıkabiliyor en güzel i doktor a takiplemekkızlar ilk kez yaptım bu testlerden bugün geldi kargodan, ayy ne yazacağımı şaştım damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı şimdi bugün yumurtam çatlamış mı demek... 5 yıllık evliyim, pkos var birde bu ay 2 kutu klomen (doktor verdi tabiki) birde ek olarak hayıt içiyorum yani ne demek......
Canim pik yapmış duruyor ama pkodan dolayida bu testler pozitif çıkabiliyor en güzel i doktor a takiplemek
Pkonun adı kaldı sadece bende şükürler olsun etkisi illaki devam ediyor fakat hormonlarım uzun zamandır iyi cuma günü tekrar kontrolüm var hatta...Canim pik yapmış duruyor ama pkodan dolayida bu testler pozitif çıkabiliyor en güzel i doktor a takiplemek
Dün böyle dedin ya benim kafam karıştı bugün bir test daha yaptım son ama başka yapmicam emin oldum yumurtam çatlamış ve geçmiş tam silik çünkü aon test bugün bakkCanim pik yapmış duruyor ama pkodan dolayida bu testler pozitif çıkabiliyor en güzel i doktor a takiplemek
Dün böyle dedin ya benim kafam karıştı bugün bir test daha yaptım son ama başka yapmicam emin oldum yumurtam çatlamış ve geçmiş tam silik çünkü aon test bugün bakkyarın doktor kontrolüm var en net cevabı o verir tabiki Eki Görüntüle 2728519
İnşallah canım. Catlamistir. Pkoda bu testler güvenilir değil. Sen silindi diye denemeyi bırakma bu 2-3 günü de değerlendir. Ben bu testlerden çok kullandım. Piki görüp sonra silik olduğunu da gördüm . 2-3 gün Sonra doktora gittiğimde doktor çatlamak üzere ama daha catlamamis dedi. Ben hem doktorla hem bu testle takip ettim. Hatta doktor demişti ve çok pkoludan duydum test böyle pozitif olup negatif lesmesine rağmen yumurta gelişmemiş ya dacatlamamis olan. Sen her günü dene. Ben çok uzun süredir gebelik için uğraşıyorum .çok araştırma şansım olduDün böyle dedin ya benim kafam karıştı bugün bir test daha yaptım son ama başka yapmicam emin oldum yumurtam çatlamış ve geçmiş tam silik çünkü aon test bugün bakkyarın doktor kontrolüm var en net cevabı o verir tabiki Eki Görüntüle 2728519
Gittin mi doktora inşallah iyi haberlerle gel kuzumzDün böyle dedin ya benim kafam karıştı bugün bir test daha yaptım son ama başka yapmicam emin oldum yumurtam çatlamış ve geçmiş tam silik çünkü aon test bugün bakkyarın doktor kontrolüm var en net cevabı o verir tabiki Eki Görüntüle 2728519
İnşallah canım. Catlamistir. Pkoda bu testler güvenilir değil. Sen silindi diye denemeyi bırakma bu 2-3 günü de değerlendir. Ben bu testlerden çok kullandım. Piki görüp sonra silik olduğunu da gördüm . 2-3 gün Sonra doktora gittiğimde doktor çatlamak üzere ama daha catlamamis dedi. Ben hem doktorla hem bu testle takip ettim. Hatta doktor demişti ve çok pkoludan duydum test böyle pozitif olup negatif lesmesine rağmen yumurta gelişmemiş ya dacatlamamis olan. Sen her günü dene. Ben çok uzun süredir gebelik için uğraşıy
İnşallah canım. Catlamistir. Pkoda bu testler güvenilir değil. Sen silindi diye denemeyi bırakma bu 2-3 günü de değerlendir. Ben bu testlerden çok kullandım. Piki görüp sonra silik olduğunu da gördüm . 2-3 gün Sonra doktora gittiğimde doktor çatlamak üzere ama daha catlamamis dedi. Ben hem doktorla hem bu testle takip ettim. Hatta doktor demişti ve çok pkoludan duydum test böyle pozitif olup negatif lesmesine rağmen yumurta gelişmemiş ya dacatlamamis olan. Sen her günü dene. Ben çok uzun süredir gebelik için uğraşıyorum .çok araştırma şansım
Denemeye devam tabiki de yaa bilemedim şimdi inşallah tutar bi minnoşİnşallah canım. Catlamistir. Pkoda bu testler güvenilir değil. Sen silindi diye denemeyi bırakma bu 2-3 günü de değerlendir. Ben bu testlerden çok kullandım. Piki görüp sonra silik olduğunu da gördüm . 2-3 gün Sonra doktora gittiğimde doktor çatlamak üzere ama daha catlamamis dedi. Ben hem doktorla hem bu testle takip ettim. Hatta doktor demişti ve çok pkoludan duydum test böyle pozitif olup negatif lesmesine rağmen yumurta gelişmemiş ya dacatlamamis olan. Sen her günü dene. Ben çok uzun süredir gebelik için uğraşıyorum .çok araştırma şansım oldu