• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakın kızlar bugün o gün mü (ilk kez yaptım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.792
750
73
kızlar ilk kez yaptım bu testlerden bugün geldi kargodan, ayy ne yazacağımı şaştım damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı şimdi bugün yumurtam çatlamış mı demek... 5 yıllık evliyim, pkos var birde bu ay 2 kutu klomen (doktor verdi tabiki) birde ek olarak hayıt içiyorum yani ne demek......

Eklentiler

• IMG_20201123_151125.webp
    IMG_20201123_151125.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20201123_152117.webp
    IMG_20201123_152117.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
Yaaaa 😍😍😍 inşallah ne olur yıllardır alacaktım ama pkos da önemli olmuyor demişlerdi hep öyle okudum burda hormanlarım aylardır düzgün şükürler olsun adetimde düzenli sayılır buna güvenerek aldım 8. Günüme denk geldi gelişi yaptım valla çoookk heyecanlıyım bumca zaman sonra alılım bahane olsun tutsun bu ay inşallah ne olur yaa bebişim gelsin inşallah

kızlar ilk kez yaptım bu testlerden bugün geldi kargodan, ayy ne yazacağımı şaştım damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı şimdi bugün yumurtam çatlamış mı demek... 5 yıllık evliyim, pkos var birde bu ay 2 kutu klomen (doktor verdi tabiki) birde ek olarak hayıt içiyorum yani ne demek......
Adetine kaç gün var

Yaa tanımıyorum seni ama o kadar sevindim ki hiç tanımadığın bir evden dua aldın Rabbim en güzel haberleri sağlıkla doğmayı büyümeyi nasip etsin inşallah
Cok sağol canım Allah razı olsun ben klomen kullandım bu ay ama klomenle birlkte adetm 2. Günü başladım. Çörek otu kürü ne 12 gün devam ettm canm doktor yumurtalar çok inatcı inşallah tepki verir ilaca demişti 2 yumurtam oluşmuş bende çok sevindim 14. Gün adetimin ovitrelle vuruldum bugünde iğnemin 17. Günü adetime 3 gün kala öğrendim testte çıktı inanamadım kan verdim 184 çıktı sence iyimi beta

Çok tebrik ederim 🎊 adetten önce daha düşük çıkan arkadaşım var içini ferah tut. Herley yolunda gidecek Allah ın izniyle 🎊💖💖

Cok sağol canım Allah razı olsun ben klomen kullandım bu ay ama klomenle birlkte adetm 2. Günü başladım. Çörek otu kürü ne 12 gün devam ettm canm doktor yumurtalar çok inatcı inşallah tepki verir ilaca demişti 2 yumurtam oluşmuş bende çok sevindim 14. Gün adetimin ovitrelle vuruldum bugünde iğnemin 17. Günü adetime 3 gün kala öğrendim testte çıktı inanamadım kan verdim 184 çıktı sence iyimi beta
Ben bu ay ilk defa çörekotu yağı kullandım yerine geçermi etkisi olur mu bimem 1 hafta kadar 2 yada 3 kere bir çay kaşığı içtim

Back
X