Benim 5 kala böyleydi . İnşallah hamişsindir . Olabilir neden olmasinayrıca durdukca koyulastı 10 dk. ıcınde.. hamılemıyım yoksa adete 7 gun kala yumurtluyormuyum ?
Bat günü yaptım test . Çok hafif silikti .böyleilk hali . 5 gün kala yapmıştım çıkmamışti hcg.gercektenmı ayy ınsallah... pekı gebelık testınde kac gun sonra ogrendın ?
Sen gene çalış bugün de . Boş gecme . Zaten bebis varsa .ilişki sonrasi adet gibi ağrı girmişti kasiklarima. Seninde olur belkiacaba ben yumurtluyormuyum ya aklım cok karıstı kımse yokmuuuu ?
Ama bu yumurtlama testı sızın yumurtlama donemınıde oldugunuzu gosterıyor yanı ılıskıde bulunmalısın.hamılelık bu testle olculemez bencekızlar merhaba. şuan meraktan catlamak uzereyım ve heyecanlıyım :)
Adetime henüz 7 gün var az önce ovulasyon testı yaptım fotografta gordugunuz gıbı cıktı.
acaba bu benım hamıle oldugumun habercısı olabılırmı ? 2 gun oncede yapmıstım boyle koyu cıkmamıstı.
bana fıkırlerınızı soyleyebılırmısınz ?
Hayır canım ovulasyon testı senın yumurtlamanı gostermek ıcın o ıkı cızgı yumurtlama donemınde oldugunu gosterıyor sen calısmalara devam et ve ınsallah hamılelık testınde ıkı cızgıyı yakalarsın ve bızle paylasırsınburdada ovulasyon testıyle hamıle oldugunu ogrennlerı okuyunca acaba bendemı dedım ne bılım ıste bı ümıt
Ikı cızgı cıktıgı muddetde shanslısın cunkı o ıkı cızgı ıkı gun cıkıyor ancak.degerlendır derım tam zamanındasın.sperım yasama suresı uzun bugun denesen bıle yarına da yeter ama ıcın rahat olsun dıye dene ard arda sılıklesene kadar test tamo zaman bu ıkı cızgı cıktıgına gore benım sanslı gecem bu gecemı oluyor ? yoksa yarın gecemı ?
Amın canım.Allah her ısteyene verır ınsallahtesekkur ederım cevapların ıcın .. bu ay yuzum guler ınsallah.
ümit vermek istemem ama, benimde adetime 10 gün varken ovülasyonda böyle çıkmıştı. sonra normal test yapayım dedim anında çift çizgi çıktı direk hastaneye gittim kan testi yaptırdım meğer ikizlere hamileymişim o yüzden erkenden çıkmış. Bence bi test yap canım,ağrın filan varmı belinde? Adet olacakmışssın gibikızlar merhaba. şuan meraktan catlamak uzereyım ve heyecanlıyım :)
Adetime henüz 7 gün var az önce ovulasyon testı yaptım fotografta gordugunuz gıbı cıktı.
acaba bu benım hamıle oldugumun habercısı olabılırmı ? 2 gun oncede yapmıstım boyle koyu cıkmamıstı.
bana fıkırlerınızı soyleyebılırmısınz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?