• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testıme bakarmısınız ?

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
kızlar merhaba. şuan meraktan catlamak uzereyım ve heyecanlıyım :)
Adetime henüz 7 gün var az önce ovulasyon testı yaptım fotografta gordugunuz gıbı cıktı.
acaba bu benım hamıle oldugumun habercısı olabılırmı ? 2 gun oncede yapmıstım boyle koyu cıkmamıstı.
bana fıkırlerınızı soyleyebılırmısınz ?

Eklentiler

• 12182343_497754983736385_1606720756_n.jpg
    12182343_497754983736385_1606720756_n.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 246
ayrıca durdukca koyulastı 10 dk. ıcınde.. hamılemıyım yoksa adete 7 gun kala yumurtluyormuyum ?

ayrıca durdukca koyulastı 10 dk. ıcınde.. hamılemıyım yoksa adete 7 gun kala yumurtluyormuyum ?
Benim 5 kala böyleydi . İnşallah hamişsindir . Olabilir neden olmasin

Eklentiler

• 2015-09-20 16.35.36.jpg
    2015-09-20 16.35.36.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 246
gercektenmı ayy ınsallah... pekı gebelık testınde kac gun sonra ogrendın ?

acaba ben yumurtluyormuyum ya aklım cok karıstı kımse yokmuuuu ? :( :(

gercektenmı ayy ınsallah... pekı gebelık testınde kac gun sonra ogrendın ?
Bat günü yaptım test . Çok hafif silikti .böyleilk hali . 5 gün kala yapmıştım çıkmamışti hcg.
O ikılı resim de bat günü lh testi ve durmuş testin hali

Eklentiler

• 2015-09-26 11.44.17.jpg
    2015-09-26 11.44.17.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 300
  • 2015-09-27 07.02.33.jpg
    2015-09-27 07.02.33.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 414
Adetime henüz 7 gün var az önce ovulasyon testı yaptım fotografta gordugunuz gıbı cıktı.
acaba bu benım hamıle oldugumun habercısı olabılırmı ? 2 gun oncede yapmıstım boyle koyu cıkmamıstı.
Ama bu yumurtlama testı sızın yumurtlama donemınıde oldugunuzu gosterıyor yanı ılıskıde bulunmalısın.hamılelık bu testle olculemez bence

çok saol canm cevap verdıgın ayrıntılı gosterdıgın ıcın. Rabbım saqsalım kucagına almayı nasıp etsın saqlıkla. darısı bana ınsallah...

burdada ovulasyon testıyle hamıle oldugunu ogrennlerı okuyunca acaba bendemı dedım ne bılım ıste bı ümıt :KK43:

burdada ovulasyon testıyle hamıle oldugunu ogrennlerı okuyunca acaba bendemı dedım ne bılım ıste bı ümıt :KK43:
Hayır canım ovulasyon testı senın yumurtlamanı gostermek ıcın o ıkı cızgı yumurtlama donemınde oldugunu gosterıyor sen calısmalara devam et ve ınsallah hamılelık testınde ıkı cızgıyı yakalarsın ve bızle paylasırsın

o zaman bu ıkı cızgı cıktıgına gore benım sanslı gecem bu gecemı oluyor ? yoksa yarın gecemı ?

o zaman bu ıkı cızgı cıktıgına gore benım sanslı gecem bu gecemı oluyor ? yoksa yarın gecemı ?
Ikı cızgı cıktıgı muddetde shanslısın cunkı o ıkı cızgı ıkı gun cıkıyor ancak.degerlendır derım tam zamanındasın.sperım yasama suresı uzun bugun denesen bıle yarına da yeter ama ıcın rahat olsun dıye dene ard arda sılıklesene kadar test tam

tesekkur ederım cevapların ıcın .. bu ay yuzum guler ınsallah.

ümit vermek istemem ama, benimde adetime 10 gün varken ovülasyonda böyle çıkmıştı. sonra normal test yapayım dedim anında çift çizgi çıktı direk hastaneye gittim kan testi yaptırdım meğer ikizlere hamileymişim o yüzden erkenden çıkmış. Bence bi test yap canım,ağrın filan varmı belinde? Adet olacakmışssın gibi

ahh canim ikizlere hamileymssn hmde massllah Allah uzun omurler vrrsin.

belim 2 aydir agriyor arada ondan anlayamiyorum ama ani harekette saq kasigima sanci yapiyor saniyelik arada batma oluyor ve hic uykum gelmiyor pek bi belirtm yok idrr testi yaptm negatf cikti :(

3 senedir bekliyorum bebegimi 2 sene once dis gebelik gecirdim sol tupum alindi. tek tuple ugrasiyorum.. 7 ay once tedaviye bsladik rahim filmi cekldi temz cikti. esimn sperm testi iyi cikti. hormnlarm norml. 3 ay klomn catlatma ignesi kullndm sonuc 0 :( tedaviyi biraktm. dinlendm. bu ay sogan kuru yaptm
bal polen ari sutu yedm adacayi yagi kuru yaptm... bu ay umitliyimmmmmm pfff :/

Back