- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
-
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
Amin çok sağolun nane çayı nasıl yapıyorsunuz onu ilkkez duydum faydası nedir masallah inşallah güzel sonuç alirsinizNormalde 35 + günde regl olurdum. Geçen ay kıvırcık nane çayını ve pikofol a başladım 14. Gün pik gördüm. Araştırıp doktoruna danışabilirsin. Güzel haberlerin olur inşallah
kızlar benimde testime bakar mısınız ?
Test yapmaya devam et canım t çizgisi aynı c çizgisi gibi koyu olucak yada t çizgisi daha koyu olucak
Bugün yaptınız mı testler eski olduğu için tam belli olmuyor bugünde yapıp atarmisiniz
Evet olmuş canım tam 2 hafta sonra test yap varsa çıkar inşallah Rabbim isteyen herkese dek düz versinBugün sabah yaptım oldu galiba
Bugünde yapıp atacağımmBugün yaptınız mı testler eski olduğu için tam belli olmuyor bugünde yapıp atarmisiniz
İnşallah canım tamam öyle yapayimEvet olmuş canım tam 2 hafta sonra test yap varsa çıkar inşallah Rabbim isteyen herkese dek düz versin
Bu ay tam pik zamanını değerlendiremedik ve tutmadı maalesef. Nane çayında kıvırcık nane olması gerekiyor. İnternette satılıyor. Ölçü kaşığı da içinde çıkıyor takribi 1 çay kaşığı kıvırcık nane kaynamış suda demleniyor. 4 dk sonra süzülüp içiliyor. Tadı normal naneden farklı. Okaliptüslü gibi.Amin çok sağolun nane çayı nasıl yapıyorsunuz onu ilkkez duydum faydası nedir masallah inşallah güzel sonuç alirsiniz
Amin çok sağolun nane çayı nasıl yapıyorsunuz onu ilkkez duydum faydası nedir masallah inşallah güzel sonuç alirsiniz
Bence çatlama olmuşBugün yaptınız mı testler eski olduğu için tam belli olmuyor bugünde yapıp atarmisiniz
Yok canım bende rahım duvarı ınce estrofem ıcıyorumSizdede mi pko var. İki kez koyulasmis demek
Çok teşekkür ederim ilkkez duydum deneyeceğim. Diğer ay olur insallahBu ay tam pik zamanını değerlendiremedik ve tutmadı maalesef. Nane çayında kıvırcık nane olması gerekiyor. İnternette satılıyor. Ölçü kaşığı da içinde çıkıyor takribi 1 çay kaşığı kıvırcık nane kaynamış suda demleniyor. 4 dk sonra süzülüp içiliyor. Tadı normal naneden farklı. Okaliptüslü gibi.
Evet teşekkürler çok faydali oldu sagolun
Açılıyor mu bilmiyorum.
Daha ovulasyon olmamış sanırım devam edinBence çatlama olmuş
1 gün önce piktiDaha ovulasyon olmamış sanırım devam edin
Siliklesince çatlama oluyor. 24 saat içimde ilişki yasaman lazım ama beb çatlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıstım illa o gun sart değilAdetimin 30. Günü bakarmisiniz pik mi pko var adet düzensizliği var o yüzden belli olmuyor yumurtlamam.ikiside şimdi yapildi
Ozaman çatladı degerlendirdinizmi1 gün önce pikti
Bende öyle okumuştum catlamadan önceki ilişki daha garantiymisSiliklesince çatlama oluyor. 24 saat içimde ilişki yasaman lazım ama beb çatlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kalmıstım illa o gun sart değil
Evet en koyuya yaklastığını anladığınızda denemek lazım aslındaBende öyle okumuştum catlamadan önceki ilişki daha garantiymis
Piten 1 gün öncesi ve sonrası değerlendirdik1 gün önce pikti
İnşallah testtede pozitifi görürüzPiten 1 gün öncesi ve sonrası değerlendirdik
Yani pik öncesi ve çatlama
Hadi hayırlısı