- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi eddagokhan
-
Bende yapmaya başladım ikinci gün bugün benimkiler sizce neYumurtlama için t çizgisinin c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olması gerekiyor.
Tamam teşekkür ederimdaha pik yapmamış devam edin teste
Merhaba,Bende yapmaya başladım ikinci gün bugün benimkiler sizce ne
Tamam çok teşekkür ederim kafanızı şişirmezsem sorarım ayrıca tekrar teşekkür ederim yarın yine akşam 9 da yaparım atarım benMerhaba,
Yumurtlama zamanı T çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olacak.
Ardından bir veya birkaç gün içinde siliklesmeye başlayacak. Koyulaşma sonrası siliklesmeyi net görene kadar devam edin teste.
Koyulaştığı gün ve siliklestigi günler mutlaka değerlendirin.
Aklınıza takılan bir şey olursa bana yazabilirsiniz.
Insan böyle heyecanlı zamanda destek arıyor kendine en güzel desteği de kadınlar birbirine verir bence..Tamam çok teşekkür ederim kafanızı şişirmezsem sorarım ayrıca tekrar teşekkür ederim yarın yine akşam 9 da yaparım atarım ben
Çok haklısınız inanın çevremde kimse bile yok anlatıcagım kendi kendime kafayı yiyorumInsan böyle heyecanlı zamanda destek arıyor kendine en güzel desteği de kadınlar birbirine verir bence..
Ben çevremdeki insanlara hiç bahsetmedim bir kaç kişi hariç. Kimse bilmese merak etmese daha iyi olur dedim. bu ilk ayım ovulasyon testinde. Çok araştırdım çok. sonumuz güzel olsun arkadaşım.Çok haklısınız inanın çevremde kimse bile yok anlatıcagım kendi kendime kafayı yiyorum
Aynı bende öyleyim hakkımızda hayırlısı ve en güzeli olur İnşALLAHBen çevremdeki insanlara hiç bahsetmedim bir kaç kişi hariç. Kimse bilmese merak etmese daha iyi olur dedim. bu ilk ayım ovulasyon testinde. Çok araştırdım çok. sonumuz güzel olsun arkadaşım.
cevremdekilere guvenmem ,size guvenirim.Tanidiklarimiz arkamizdan konusur,ustelik kendileri hemen hamile kalabildikleri icin, sadece aaa bak bak olmuyomus , ovulasyon teste baslamis , bakalim olcakmi vs...sadece sohbet konusu yaparlar bizi. Ama burda birbirimixi en iyi biz anlariz.Anlattiklarimizdan kendimizde birseyler bulup care arariz, fikir verir ,yardimci olmaya calisiriz.konuya disardan ziplayip, dahil oldum kusuruma bakmayinn.Ben çevremdeki insanlara hiç bahsetmedim bir kaç kişi hariç. Kimse bilmese merak etmese daha iyi olur dedim. bu ilk ayım ovulasyon testinde. Çok araştırdım çok. sonumuz güzel olsun arkadaşım.
Harfi harfine katılıyorum söylediklerinize. Herkesten beklerim o performansı. Sanki başka işleri yokmuş gibi bizi gündem yaparlar.. bi de kiskanacagimizi zannederler. Dünyanın sonu gelse hiç kimseyi bi gram kıskanmayacağım halde :)cevremdekilere guvenmem ,size guvenirim.Tanidiklarimiz arkamizdan konusur,ustelik kendileri hemen hamile kalabildikleri icin, sadece aaa bak bak olmuyomus , ovulasyon teste baslamis , bakalim olcakmi vs...sadece sohbet konusu yaparlar bizi. Ama burda birbirimixi en iyi biz anlariz.Anlattiklarimizdan kendimizde birseyler bulup care arariz, fikir verir ,yardimci olmaya calisiriz.konuya disardan ziplayip, dahil oldum kusuruma bakmayinn.❣
Bugün yaptığım buda dün bundan daha belliydi T neden böyle olmuş bugünBen çevremdeki insanlara hiç bahsetmedim bir kaç kişi hariç. Kimse bilmese merak etmese daha iyi olur dedim. bu ilk ayım ovulasyon testinde. Çok araştırdım çok. sonumuz güzel olsun arkadaşım.
Merhaba, adet sonrası kacinci gün bugün?Bugün yaptığım buda dün bundan daha belliydi T neden böyle olmuş bugün
Adetin 8.günü 3 gündür yapıyorumMerhaba, adet sonrası kacinci gün bugün?
Dün pik yapmamisti daha, günden güne olur böyle minik değişiklikler. Önemli olan tam koyu olduğu günden sonra siliklesmesi
Ortalama için bile erken, merak etmeyin göreceksiniz pik'iAdetin 8.günü 3 gündür yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?