Canım sen en son ne zaman adet oldunBugün yumurtlamışım dikkatli dinleyince kendimi hafif sizi olduğunu hissettim kasıklarımda
Evet yumurtluyorsunuz bence yumurtlama kanaması büyük ihtimalleKızlar meraba konuyu ararken bu başlıkta buldum kendimi başkasının başlığı ama sormak istedim kusura bakmayin kürtaj olalı 42 gün oldu bugün ovulasyon testi bole cıktı sizce yumurtluyo olabilirmiyim bide çok afedersiniz dün eşimle ilişki sonrası pembe kanama oldu
26 kasımda oldum 13.gün yumurtladım 8 aralıktaCanım sen en son ne zaman adet oldun
Bu arada geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşAllahKızlar meraba konuyu ararken bu başlıkta buldum kendimi başkasının başlığı ama sormak istedim kusura bakmayin kürtaj olalı 42 gün oldu bugün ovulasyon testi bole cıktı sizce yumurtluyo olabilirmiyim bide çok afedersiniz dün eşimle ilişki sonrası pembe kanama oldu
Bende 28 kasımda oldum dün çok kötü kasıklarım sırtım ağrıyordu acaba yumurtlama günümdü diye sordum ovulasyon testi almadım sadece telefondaki programla takip ediyorum da bi tanesi perşembe diyor diyeri pazartesi diyor ama dün ölecektim sancidan adet sanci bile öyle degildi26 kasımda oldum 13.gün yumurtladım 8 aralıkta
Belkide yumurtlamadıryada üşütmüşsünizdür o yüzden yumurtlama ağır geçiyor olabilirBende 28 kasımda oldum dün çok kötü kasıklarım sırtım ağrıyordu acaba yumurtlama günümdü diye sordum ovulasyon testi almadım sadece telefondaki programla takip ediyorum da bi tanesi perşembe diyor diyeri pazartesi diyor ama dün ölecektim sancidan adet sanci bile öyle degildi
Galiba öyle canım 3 gün değerlenir diyorlaryumurtam dün çatladı teste göre 2 günü daha değerlendiricem sanırım
Amin sağlıkla herkese nasıp etsin rabbim bu 1 sene içinde 2. KaybimdiBu
Bu arada geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşAllah
Aynen bide aynı saattemi yapiyosunGaliba dün yumurtladım gerçekten çünkü çizgi siliniyor
12 civarı yada akşam 6 8 civarı diyorlar ilk ikisi akşam 6 da son 2 si öğlen 12 de birikmiş idrarla yaptım benAynen bide aynı saattemi yapiyosun
İnşAllah bu defa sağ salim olur ve kucağına alırsın ❤Amin sağlıkla herkese nasıp etsin rabbim bu 1 sene içinde 2. Kaybimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?