Ovulasyon testime bakar mısınız

glory13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
210
33
13
24
30’lu Ovulasyon testi aldım bat 17 Nisan, ama düzensiz oluyor, 2 ayda bir olmuşluğu bile var. Bugün ilk Ovulasyon testini yaptım ama, sizce koyulaşır mı bu yoksa adetten sonra mı yapmalıyım

Eklentiler

• D39E24B1-A45A-4584-811A-CFCF8A97B24B.webp
    D39E24B1-A45A-4584-811A-CFCF8A97B24B.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 31
30’lu Ovulasyon testi aldım bat 17 Nisan, ama düzensiz oluyor, 2 ayda bir olmuşluğu bile var. Bugün ilk Ovulasyon testini yaptım ama, sizce koyulaşır mı bu yoksa adetten sonra mı yapmalıyım
Bu aydan belki net sonuçlar alamayabilirsiniz regle çok az kalmış çünkü,bence regl olduktan sonra başlayın testlere anlamsı daha kolay olur boşa harcamamış olursunuz testi

Bu aydan belki net sonuçlar alamayabilirsiniz regle çok az kalmış çünkü,bence regl olduktan sonra başlayın testlere anlamsı daha kolay olur boşa harcamamış olursunuz testi
Eğer yine geç olacak gibi olursam 18 i gibi yapayım diyorum uygulama da yumurtlamayı 22 sinde gösteriyor gerçekten çok zormuş bu Ovulasyonu yakalamak

Saat 17.00 da yaptığım test de bu şekilde oldu

Eklentiler

• IMG_9802.webp
    IMG_9802.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 23
Saat 17.00 da yaptığım test de bu şekilde oldu
Düne göre daha silik çıkmış,Bazen Lh da dalgalanmalar olabiliyor,vallahi adetiniz 17 Nisanmış,şuan ne desem bilemedim regl bittikten sonra denemelisiniz bence diğer türlü anlayamayız gibi🙏

Düne göre daha silik çıkmış,Bazen Lh da dalgalanmalar olabiliyor,vallahi adetiniz 17 Nisanmış,şuan ne desem bilemedim regl bittikten sonra denemelisiniz bence diğer türlü anlayamayız gibi🙏
Yok aynı gün içinde ikisi de, biri öğlen 12 biri saat 17 de

Back
X