Pik değil bu canım ikinci çizgi çıkması normal çizginin koyu olması lazım diğer gibi pik içinEki Görüntüle 3509973 Ovülasyon testi bu kızlar
Ben en son dün yaptım benimki böyleEki Görüntüle 3509973 Ovülasyon testi bu kızlar
Ovulasyon testi bir kere yapılan bir şey değil. Önce t çizgisi c den daha koyu olacak şekilde olmalı. Bu pik demek oluyor. Yani yumurtlama olmaya çok yakın. O günü değerlendireceksin. Sonra ki gün yumurtan çatlamış mı diye testi tekrar yapacaksın. Ve eğer o çizgi silikleştiyse yumurtan çatlamıştır o günü de değerlendireceksinArtımed marka ovülasyon testi aldım burada sadece bunu buldum internetten sipariş versem gecikirdi belki de.
Adetimin bitmesinin üzerinden 2 gün geçti. Uygulamada ovülasyona daha 4 gün var diye gösteriyor.
Sizce bu ovülasyon testini nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi yumurtlama anlamına mı geliyor bugünü değerlendirmeli miyim? Yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
Yani bugünden itibaren her gün aynı saatte testi yapmam gerekiyor değil miOvulasyon testi bir kere yapılan bir şey değil. Önce t çizgisi c den daha koyu olacak şekilde olmalı. Bu pik demek oluyor. Yani yumurtlama olmaya çok yakın. O günü değerlendireceksin. Sonra ki gün yumurtan çatlamış mı diye testi tekrar yapacaksın. Ve eğer o çizgi silikleştiyse yumurtan çatlamıştır o günü de değerlendireceksin
Evet bir de üzerine tarih yazın beyaz kısmına ya da alt alta sıralayın bakın benim eski ovulasyon testlerimi atayım sizeYani bugünden itibaren her gün aynı saatte testi yapmam gerekiyor değil mi
Hangi marka testten kullanıyorsunuz buradaki eczanede sadece artımed vardıEki Görüntüle 3510070
Bakın bu da bu ay olan pik testim ve sonra ki gün silikleşmiş çatlamış yaniBugünlerin hepsini değerlendirin
Trendyoldan söylemiştim innovitaHangi marka testten kullanıyorsunuz buradaki eczanede sadece artımed vardı
Trendyoldan söylemiştim innovita
Doktorum 30 unda yap dediHamile misiniz test yaptınız mı
Allah hayırlı sonuçlar olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah bebek vardır hayırlısıylaDoktorum 30 unda yap dedi
Mrb bsey sorablrmym dün progesteronim 0.5 ckti böyle cikipta hamile kalan varmı aranizdaYani bugünden itibaren her gün aynı saatte testi yapmam gerekiyor değil mi
Teste göre verimli günleri zaten değerlendirmişsiniz inşallah istediğiniz hayırlısı ile olur canımKızlar merhaba, artımed ovülasyon testim bu şekilde bu ay ilk kez deneme yapıyoruz.
18-21-22 tarihlerini değerlendirebildik.
Bugün yaptığım test iyice silikleştiği için verimli günler geçti olarak yorumluyorum.
Sizde yorumlayabilirseniz çok memnun olurum :)
Merhaba sonucun net acabaKızlar merhaba, artımed ovülasyon testim bu şekilde bu ay ilk kez deneme yapıyoruz.
18-21-22 tarihlerini değerlendirebildik.
Bugün yaptığım test iyice silikleştiği için verimli günler geçti olarak yorumluyorum.
Sizde yorumlayabilirseniz çok memnun olurum :)
Negatif çıktı adet oldum geçen ayMerhaba sonucun net acaba
Test yaptınuz mıDoktorum 30 unda yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?